Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siparislerimi tikladigimda pdf olarak göster diyorum yada pdf tikliyorum bu admin panelde olmak üzere her yerde öyle söyle bir hata aliyorum beyaz bir sayfada
www/img//logo.jpg gördügünüz gibi img// den sonra 2 // var biri olmasa sorun olmaz ama nasil iki tane cikiyor onu cözemedim
Cvp:FPDF error: Not a JPEG file: www/img//logo.jpg
sorunu cözecek biri yokmu yada öneri olan acilan konulara özellikle site admini en azinda bir cevap yazmani beklerimdim ilelde sen sorunu biliyorsun diye degil burda acilacak her konu sorunlarin cöümü icin bu benim senin baskasin hic fark etmez sorunlar cözüldükce prestayi bizde gelistirecez ve yardimalrimizi esirgemeyecez
Dreamviewer gibi bir programla dosyalarınızın hepsinde "img/" kelimesini aratın. bulunca sondaki "/" silinecek ve istediğiniz şekile kavuşacaktır. normal şartlarda config dosyasının altında olur ama FPDF uygulaması için farklı bir confg dosyası oluşturulmuş olabilir.
Ya kardes bak ben cok sabirli bir insanim am cokta asibiyim
ya bir gözünü acta bak etrafina milletmi saf senmi cok uynaiksin onu anlamadim bana palavra okumak yerine arkadasim ac bu dosyayi satir 12 orda onu sil düzeli diyebiliyorsan konus img// kelimesini bilmesem önce buraya yazardim presta sitesinde bütün forumlarda bütün dillerde bu konu acildi ve kimse cevap yazmadi ama en akillisi sensinki öyle cevap yazdin yani burda bir sey soran herkes saf degil yada bu isi hic bilmiyor degildir bunu kafana koy ve gercekten sabrimi tasirma bak ben burda bir cok kisiye verdigin cevaplari görüyorum ya hayatinda admin görmedin yada ilkkez yapiyorsun heyacandandir ha bu yazimi silersen prestashop resmi sitesini dolduruum orayi silemezsin bak senle bir kac kisi bu devranda ticaret yapiyorsunuz ve birbiirinizi cekemediginiz icin bir birinize dalasiyosunuz ama bn ne ticaret yapiyorum neden bu is ten bir cikarim var sadece kendi isim geregi baazen katkida buunmak bazende burda paylasilan bilgilerden paylastigimiz kadar nasiplenmek diyelim
Yani bunun altina bana mantiksiz bir sey yazma ve bundan sonra daha düzenli cevaplar ver ada acik ca bunu ile getir bilmiyorum arkadasim de
ben yaziyorum bilmedigim icin sorunumu hal etsem buraya yazmazdim benim yazdigim ayip olmuyorda sen bilmiyorum desen millet diyecek presta türkiye destek sitesi admini bunu bilmiyor hala hala merak etme bunu diyen biri cikarsa bana yolla ben ona cevabini veririm ticaret yapacaksin emek verdigin icin ama destek veririken düzgün destek vereceksin ticaretle destek ayni kefede degil
ne kadar iyimser olursan o kadar cok satarsin e-ticaretin birinci sirri budur
Umuarim kirici olmadim amacim kirmak degil yada magdur emek degil amacim elestirmek elestiri gelisim icin gereklidir gelismen icin seni elestiriyyorum
yine söylüyorum senle tanismiyorum senle kesinleikle ayni ülkede bile yasamiyorum sadece bana verdigin bu cevap yuzunden bu kadar yazdim
Cevabinida bekliyorum savas degil cözüm üretmek adina cevap verebilirsin