Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü

Cvp:Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü

Bu modüle taksik seceneğini nasıl ekleriz arkadaşlar bilen birisi yadımcı olabilir mi ??

modul klasörünün içine modulu atıyorum modeullerin tamamıan yazma izni vermeme rağmen admnie ortal ödeme modulu görüntülenmiyor- görüntülenemediği için aktif de olmuyor doğal olarak

bu modül ile sadece garanti bankası kredi kartı ile mi ödeme yapılabiliyor yoksa her kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor mu ?

Top Seite, weiter so

empty"/\n\nIhr habt eine schoene Webseite hier, und vielciht schaut Ihr euch auchmal meine an, ok Sex im Internet ist nicht jedermans Sache, aber eben meine erste Homepage. Danke und macht weiter so! http://www.strip-berlin.net

http://www.outletdepo.com

buraya kurdum inceleyebilirsiniz.

Outletdepo.Com - Bayan Giyim,Erkek Giyim,Outlet,Giyim,seri sonu,serisonu,marka giyim,ucuz,indirim,marka,ucuz giyim,alışveriş,alisveris

Merhaba Arkasaşlar

bende Prestahsop tesekur ederim
tamamen istediğim gibie bir alt yapı
www.modaisatan.com

Simdi sıra geldiödeme alımına

Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirm.

saygılar
apo

İndirdim kurdum gerekli bilgileri girdim ancak sipariş öde dedimde beyaz boş sayfa geliyor sorun ne olabilir?

MERHABA ,

sisteme kurdum oos yi fakat garanti bankası ödeme sayfsına yönlenince beyaz sayfa çıkıyor

acaba nasıl bir çözüm olur?

Bu modül tam olarak ne işe yarıyor acaba ? Ortak ödeme derken ?

Garanti bankasının Ortak Ödeme sayfası oluyor..

OOS dediğimiz ortak ödeme sayfasında kredi kartı bilgileri bankanın sitesinde girilmesi ve ödemenin aynı ekranda tamamlanması anlamına geliyor.

Üst Alt