Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Geçersiz kargo servisi hatası

scripar

Yeni Üye
Toplam 1 hata bulunmaktadır.
Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi seçilmedi

gibi bir hata alıyorum. VArsayılan ülke olarak türkiye ayarlı ve şehirler kayıtlı ama fark ettim ki kişinin adresinde seçilen şehir adreste görünmüyor. Bir kaç deneme yaptım ama yok olmadı. Bu problemi nasıl çözebilirim?

Cvp: Geçersiz kargo servisi hatası

arkadaşlar sorunu kendim çözdüm
önce admin>kargo>bölgeler burada europe aktif olmalı admin>kargo>taşıyıcılar>yeni ekle çıkan pencereyi doldurun ve resim eklemeyi unutmayın enteresan bir şekilde resim ekleyince düzeldi.bölge kısmında europe seçin türkiye avrupa içinde kayıtlı. kaydet deyin daha sonra admin>kargo>fiyat aralıkları>yeni ekle çıkan pencerede eklediğiniz kargo ismi çıkacak onu seçin ve daha sonra fiyat aralığı olarak en düşük ve en yüksek için değerler girin ben ücrtsiz ibaresi görünsün diye 0.1 ile 0.1 girdim mesela.
şimdi;
admin>kargo ya gidin ve alt kısımda
Ücret kargo servisi ve coğrafi konumuna göre diye bir yazı çıkıyor buraya eklediğiniz kargoyu seçin ve minumum gireceğiniz bir rakamı girin ardınadan admin>kargo>taşıyıcılar> kısmına gelin ve en alt kısımda
Kargo seçenekleri bölümü var orada eklediğiniz kargoyu varsayılan kargo yapın olay bitti ama mutlaka resim ekleyin ben bunları yapmıştım tek eksiğim resimdi ekledim sorun çözüldü.

Cvp: Geçersiz kargo servisi hatası

Forumdada aratarak bulabilirdin scripar yinede verdiğin bilgiler için sağol..

Üst Alt