Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Genel sorunlar - Modüller

LooserJack

Yeni Üye
selamlar herkeze ,
Bazı sorumlarım var arkadaşlar.

1 - Prestashop son sürümünde hali hazırda yorum ekleme kısmı varmıdır?
2 - Templatemonsterden Satın alıcagım tema özelliklerinde 1.4.0x sürümü uygundur yazıyor, son sürüme kurmam sakıncalımı i avantaj , dez avantajları?
3 - Ürün detay sayfasında alt kısımda çıkan benzer ürünlerin gösterimi esktra modül ilemi kuruluyor, dahili varmı ?

Saygılar..

Cvp: Genel sorunlar - Modüller

Yorum modülü ve benzer ürünler modülü kurduğun sistemde mevcuttur, extra modüller değildir. iyi çalışmalar.

prestasepeti ;

prestashopun tüm sürümlerinde bu bahsettiğimiz yorum+ benzer ürünler mevcutmudur?

İlgine teşekkürler.

Mvcuttur. Admin panel modullerden aktif ediniz

hocam admin panelindeyim şuanda nihayet kurduk ,

1- buradan yorum ve benzer ürünler modülünü nasıl aktif edeceğim açıklarmısınız ?

2- satın aldığım tema için mecbur 1.4.0.17 versiyon kurdum , bunun hali hazırda dil paketi yok? panelden tek tek düzeltmekmi lazım ?

Mevcut dil pakedi yoksa http://presta-tr.com/dosyalar/PrestaShop-S%C3%BCr%C3%BCmler/PrestaShop-v1.4-T%C3%BCrk%C3%A7e-Tam-S%C3%BCr%C3%BCm/ indirin ve Türkce dil dosayalarini ilgili klasörlere manuel olarak upload edin. Eksik diger tercümeleri admin panel tercümeler kismindan kendinizde tercümesini yapabilirsiniz.
Modul aktif-düzenleme icin ekteki resmi inceleyiniz.
Kolay Gelsin

resim güzelde hocam ingilizce yada türkçe olsaydi bari:) almancayı seçip ordan bakıyım.Şuan %50 türkçe gibi. admin paneli üst butonları vs vs ingilizce onlar hala.içeriğin bir kısmı türkçe.

valla hocam resmi anlayamadım biraz daha açıklayıcı olsa , almancayı çevirdim ama ilgisiz şeyler çıktı.

Tercümeye gerek yok. Modul bildigimiz modul Yani moduller. 2. resim Instalieren yani install Türkcesi kur, ücüncüsüde einstellungen yani düzenle yanindaki deinstalieren Türkcesi kaldir.
Diger modul isimlerini tercümeye gerek yok. Zaten bir cogu modullerinizde var, havale, kapida ödeme modulü gözüken.

tamamda hocam inanırmısın ben hala yorum ekleme ve benzer ürün ekleme modülünü görüpte aktif edemedim? senin dediğin gibi bir çoğu var ama ben bu ikisini istiyorum şimdilik , orada 10 larca modül kategorisi var ismi nedirki bunların

yada yanlış anlattım galiba , benzer ürün derken , herhangi bi ürün detayına girildiğinde sizin sitenizdeki gibi alt kısımda benzer ürünlerin çıkmasını istiyorum + yorum.Yada ben beceremedim.galiba ben beceremedim.daha bu gece kurduk paneli ilk defa kullanıyorum :)kusura bakmayın.

Modulün ismi productcomments. Modullerinde olmasi lazim. ftpne bi bak eger yoksa ekte zip gönderiyorum. Zip dosyayi ac, klasörü modules klasörüne at ve admin panelden aktif ettikten sonra düzenle. Yani düzenlemede yorum onayi acik veya kapali falan

tşk ederim hocam ürün yorumlarını aktif ettim , benzer ürünlerin ismi nedir tek tek baktım onu göremedim?

Bi uyutmadin be anam
Modulün adi productcategory
Yat uyuda zibar. Yarin devam edersin :)))

:):):) abi şu iki ismi ilk yorumda söyleseydin yirtmiştin. ehhe.. tamam uyuyalım içim rahat etti şimdi , ilk gün heyecanı işte.iyi geceler saygılar

ii uykular. Bugece heralde rüyamda modulleri görürüm puhaha

Tsk :)

Merhaba ben presta kurulumu yaptım kurulum bittikten sonra admin modülünü giriş yapabiliyorum ama site tarafında intrnal 500 hatası alıyorum bu konuda yardımcı olacak birileri varsa sevinirim

hangi versiyon kurdunuz?

Üst Alt