Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Gümüş Alyans ve Takı

byercu

Yeni Üye
Presta ile daha yeni ilgilenmeye başladım.

www.bestalyans.com

yorumlarınızı ve fikirleriniz bekliyorum.

Benim en çok ihtiyaç duyduğum modul Genel Müşteri Yorumlarının yayınlanabileceği Bir yorum MODULÜ

Yorum modulu zaten var diye eklemeler yapmayalım lütfen Ürün için Olan yorum modulunden bahsetmiyorum.

site_resim1.png

Cvp: Gümüş Alyans ve Takı

kolay gelsin cok begendim .. özel ürünlerde hangi modülü kullandın ..
bana cok uygun .. yardımcı olursan sevinirim

Cvp:Gümüş Alyans ve Takı

özel ürünler modulu tema için tadilatlı ve ücretlidir arkadaşlar bu temayı isteyen arkadaşlar var prestada herşeyin ücretsiz olduğuna inanıp ta bu işe kalkışıyorsanız unutmayın birgün muhakkak presta için para ödeyeceksiniz

Son derece güzel olmuş. Yalnız başlıkta kullandığınız banner ın kırmızı ile geçişini belki biraz daha düzenleyebilirsiniz.

Yorum için benim aklıma gelen ise modül yerine ücretsiz bir php yorum scripti kullanmanız. Sitenize benzer kırmızı bir tema ile kurup, ana sayfadan link verebilirsiniz. Ama illaki site içinde istiyorum diyorsanız hazır scriptlerden biri .tpl dosyası şeklinde düzenlenebilir. Şu linkte örnekleri var:

PHP Ziyaretçi Defteri Scriptleri

sormak istedigimde oydu zaten ..
sadece hazır modül olup olmadıgını sormuştum .
teşekkür.

müşteri yorumları modulu prestada mevcut uzun araştırmalardan sonra buldum ve 1.1.2 ye kurdum 1.1.2 de biraz sorunlar vardı ancak 1.2.5 te çok daha güzel çalışmakta modul ücretli alındı 35avro sanırım o yüzden modulu paylaşamıyorum ancak satın almak isteyen olursa nerden aldığımı söylerim buraya eklemek istemedim adamların reklamı olmasın

renkler ve modül oturmuş... emek verildiği belli... Ama en üstteki grafiklerdeki yazı tipleri üzerine çalışırsan parmak ısırtırsın... ama herşeyiyle takdire değer...

Üst Alt