Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Güncelleme Problemi

cepsercan

Yeni Üye
Öncelikle selam arkadaşlar.. Ben sitemi PrestaShop v1.1 Türkçe ile güncelleştirmek istedim.. Güncelleştirme sırasının son aşamasında 1 adet SQL hatası verdi.. Alttaki resimdede görebilirsiniz..

Şu anda sitemde admin paneline çok rahat bir şekilde giriyorum.. Fakat siteme girmeyi denediğimde HTTP 500 iç sunucu hatası veriyor ve açmıyor..

Benim ne yapmam lazım.. tıkandım kaldım.. Bu arada sitem www.evcilmarketim.com Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..

Cvp:Güncelleme Problemi

sitenizde beyaz sayfa gözüküyor. 500 hatası vermiyor.

beyaz sayfa derken web sitesi sayfası görünmüyor ekranı çıkıyor.. başlık bölümündede HTTP 500 iç sunucu hatası yazıyor.. Bu konuda ne yapabilirim.. nerede hata yaptım.. eğer düzeltilecek bir şey yoksa bütün dosyaları silip yeni sürümü o şekildemi kurim..

Fakat bu şekilde eski sürümde ki eklediğim ürünlerin hepsini kaybedicekmiyim..? Bilgilerinizi bekliyorum.. Çıkmazda kaldım..

eski sitendeki img dosyasını bi kenara al. ve eski sitenin veritabanın download et. güncelleme işlemi biraz sıkıntılı oluyor. tablolar uyuşmuyor. o yüzden sana önerim 1.0 a dewam et ben gibi :) yedeklediğin veri tabanlarınıda 1.0 versiyonuna eklersin olur biter. ayrıca config ve setting.inc dosyalarının yedeğini al kurulum bittikten sonra bunlarda lazım olcak..

saygılar..

Üst Alt