Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Günün Fırsatı Modülü

metehantan

Yeni Üye
Sağ tarafta günün fırsatı alanı var ,ancak buraya ürün koymak için bir yer göremedim , ürünlerde indirim yapılıncamı ürün yer alıyor bu konuda fikri olan varmı ?

metehan indirimdekiler kısmında hangi ürünler varsa günün fırsat modülündede o çıkar. saçma aslında ama öyle. indirim yap bi kaç üründe , görünceksin ürünklerin geldiğini.

Fiyatları indirdim ancak yine görünmedi , indirim derken fiyatları düşürmek anlamındamı yoksa indiririm ikonumu var tıklamamız gereken , ben defalarca baktım ama göremedim

fiyatları düşüreceksin metehan , örneğin 100 liralık ürünün fiyatını 110 tl yap vede %10 indirim ekle aynı fiyata gelsin. vs vs örnek yani. sonra bu hem indirimdekiler sayfanda hemde fırsat modülünde çıkacaktır.

Anladım demek istediğinizi , ama yüzdelik indirim yok ayarlarda ,zaten ürünün fiyatını ,indirince kenarında indirim yazıyor ancak modülde görünmüyor ,sanırm teknik bir sorun var, eğer benim gözümden kaçan indirim yeri varsa bilemem ,ama içini dışını iyi bilen biri olarak göremedim .

Ürün düzenleme sayfasinda indirim sekmesinde para birimi, hangi ülkeler icin gecerli hangi grub icin gecerli secip , indirimin uygulanacagi tarih araligini giriyorsunuz. Yani indirimin baslangic ve bitis tarini belirliyorsunuz kac adet icin indirim uygulayacaksiniz (örnegin 2 adet)yüzde veya miktari belirleyip kaydet diyorsunuz. Adat sayisini ceitlendirebilirsiniz. (Örn: 2 adet icin %2, 5 adet icin %5, 10 adet icin %10). Indirim uygulamasi belirttiginiz tarih araliginda gözüküyor. Tarih sona erdiginde eski fiyatina geri dönüyor.

indirim eklediğiniz bir ürün ortalama 10 dk sonra sitede sağ blokta indirimdekiler bloğunda çıkacaktır.

Tam olarak sorun nedir?

katalog Takip Üreticiler Tedarikçiler Nitelikler ve Gruplar Özellikler Resim Haritaları Ekler Sekmeler Stok Hareketleri

yukarıdaki seçeneklerden hangisinde ? admin sorun şu benim sayfama bakarsa görürsün günün fırsatı var ama ne yaparsam yapayım ürün eklenmiyor oraya ... daloglubilisim.com

Tamam buldum indirim sekmesi değil , admin panelden katalog - düzenlenecek ürünü seçip içine giriyoruz ve orada fiyatlar sekmesini tıklıyoruz , orada yeni özel fiyat ekle diyoruz , sonra doldurulması gereken yerleri dolduruyoruz ,tarih indirim yapılacak yüzde gibi , lütfen açıklama yaparken tam bilgi verelim karşımızdakine iyilik yapacağız derken yanlış bilgiler vermeyelim , yardımlarınız için teşekkürler.

Üst Alt