Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Güzel bir tema

McDaim

Yeni Üye
Ekte güzel ve kullanisli tema. Tavsiye edebilecegim bir temadir. 1.4.X.X uygundur.Forum üyelerimize ücretsizdir.

Türkce dil dosyalari eklenmelidir

Cvp: Güzel bir tema

güzel paylaşım ahmet abi ana sayfadaki ilk konuyada bir gözatıp fikrini söylersen sevinirim abi

Ne hakkinda? Yeni forum olayimi?

evet forumu vBulletine çevirmeyi düşünüyorum ancak yorum lazım eskisi iyimi vBulletin dahamı iyi olur bu gece aktarıma başlayacağım sanırım ama geri dönmek sıkıntı olur o yüzden anketi yayıp görüş almak gerek

Sen bilirsin. vBullettinde güzel bir sistem. Hangisi daha güvenli ve kullanimi güzelse onu tercih et

bugün inceleme fırsatım oldu , anket tercihini düşün bence.bu haliyle site çok kullanılışlı gibi geliyor bana.belki de alıştık ,ondan da olabilir tabii..

Temayi paylastim fakat hic yorum gelmedi. Begenilmedimi acep

YArdım Help Me....

hiç birşey anlamadım kurulum için dosyayı servere yükledim o777 yaptım. değişen birşey yok tam anlamıyla herşeyi ile ilk nasıl hangi yolları izlicegimizi yazan biri olursa veya bir döküman memnun olcam.

Cvp: YArdım Help Me....

Istediginiz nedir? sifirdanmi kurulum yapacaksiniz yoksa temadanmi bahsediyorsunuz. Sifirdan kurulum yapacaksaniz prestashop klasör ve dosyalari ftpnize upload edeceksiniz, siteadiniz.com/install cagiracaksiniz ve gelen instal sayfasinda kurulumu adim adim gerceklestirecekseniz.
Öncelikle sorununuzun yanitini forumda arastiriniz.
Bu linkte kurulum videosunu izleyerek neyapacaginiz hakkinda bilgi alabilirsiniz. http://www.presta-tr.com/dokumanlar/dersler/100-prestashop-v131-tam-sueruemue-tuerkce-versiyonu-kurulum-videosu.html

kurdum yalnzı temalar ücretli sanırım kendi otomatik veren tema pek cekici değil.

Hangi temalar? Prestashop ile gelen 1 tane tema var. Benim paylastigim sadece forum üyelerimize mahsus olmak üzere ücretsiz paylastim. Sizin zevkinize kalmis. Hangisi size cekici gelirse onu kullanirsiniz. Örnegin benim paylastigim tema bana cekici geldi ve kullaniyorum. Tabiki biraz düzenleme yapmak gerekiyor. Bazi modulü asagiya bazi modulü yukari bazisini saga bazisini sola. Böylelikle yavas yavas tema kendini gösteriyor. Ama derseniz ki yok ben ugrasamam böyle ozaman orjinal temayi kullanirsiniz mesele hallolur.

Üst Alt