Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

hangi modülleri kurmak gerekir

forelgner

Yeni Üye
arkadaşlar presta ile yeni tanıştım ve localhostta kurdum şu an öğrenmek için karıştırıyorum acaba hangi modülleri kurmam gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cvp: hangi modülleri kurmak gerekir

modüllerin üstlerinde isimleri ve açıklamaları vardır. Görsel ve ziyaretçileriniz için hangisini isterseniz onları kurabilirsiniz

teşekkür ederim admin, ben aslında daha çok sitenin alış veriş yapabilabilmesi için gerekli modülleri merak etmiştim modüllere baktım ama bişey anlamadım onun için sormuştum.

Şu şekilde açıklık getirebilrim sanırım:

Sitenizde kurulduğu anda gerekli olan herşey kurulur fakat siz sitenizde şunları düzeltmek durumundasınız:
1- Kargo Ayarları
2- Havale Bilgileri
3- Site Kullanım Koşulları sözleşmesi yazıları
4- İletişim bilgileri
5- CMS bölümündeki yazılar

Bunların düzeltilmesi "şart" birde sitenizin görselliği işlevselliği için gerekenler dersek:
1- Tema
2- Banner gibi hareketli bloklar
3- Flash Slayt modülü (ve resimleri)
4- Ödeme seçeneklerini artırma (kargo ile ödeme gibi paypal gibi)
5- ürün inceleme ekranını geliştirme gibi
6- Online Destek bloğu ve canlı destek hizmeti verme
7- Google optimizasyonu
.
.
.

Aslında bu kısıma madde eklemenin sınırı yok gibi umarım diğer kullanıcılarımızda birşeyler ekleyeceklerdir.

iyi çalışmalar bol kazançlar

çok teşekkür ederim

yani anladığım kadarıyla prestayı kurunca site alışveriş yapmaya hazır durumda oluyor modül olarak ancak modüllerdeki standart bilgileri kendimize göre ayarlamamız gerekiyor doğru mu anladım acaba, kusura bakmayın prestayla yeni tanıştım.

Üst Alt