Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar,
Bilindiği gibi sitenin alt kısmında " Hazırlayan Prestashop" yazısı var. Bu yazıyı nasıl değiştiririm veya kaldırırım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar hazırlayan prestashop yazısını kaldırmak hem etik hem ahlaki vehemde GPL açısından suçtur. yani madem bu yazılımı kullanıp ekmek parası kazanacaksınız neden ilk yazanın emeğini çalışıyorsunuz.
[quote="McDaim" post=7682]Yada en azından Türkçeleştiren prestashop Türkiye dğilde hiç olmazsa Prestashop Türkiye yazısı kalmalı bence[/quote]
Ustam GPL bağlayıcı bir lisanstır. hiç olmazsasız filan yok. şimdi sen ben emek veriyoruz. bugun onu silen yarın bizide silecek. bunun adı kimse kusura bakmasın emek hırsızlığı. ben bazı yazılımlarda silerim ama bunların çoğunda emeğim vardır (lokalizasyon filan) ve sahipleriyle birebir iletişimim vardır.
Doğru haklısında.. Kimse düşünmüyorki. Hatta soruyorlar nası kaldırırım diye.. Yanıtta veriyoruz aha böyle kaldırırlır diye. O nedenle dedim 'hiç olmazsa' diye
BELKİ BİR MÜŞTERİSİNE ÜCRET KARŞILIĞINDA WEB SİTESİ TASARLAYIP SATACAK .KURUMSAL BİR FİRMAYA SATILAN BİR WEB SİTENİN ALTINDA DA BÖYLE BİR İSİM OLMASI ETİK OLMAZ.BİRDE OLAYA BU YÖNÜNDEN BAKMAKTA FAYDA VAR