Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Header düzenleme

bgrbrk

Yeni Üye
1.4 sürüm header' ı nasıl kendime göre düzeltebilirim. Header.tpl ve header .php dosyaları ile oynama yapsamda hiç bir şey olmuyor aynı kalıyor. hatta kodların tümünü silsem bile header aynı şekilde değişmeden duruyor. bu konuda ne yapabilirim...

Cvp: Header düzenleme

Kodlara müdahalede veya editlemede herhangi bir destegimiz yada önerimiz olamaz, orjinal sisteminizde meydana gelebilecek ariza veya hatalara karsi destekte bulunabilirim. Yazilim icin profesyonel destek almaniz gerekmektedir.
Kolay Gelsin

Hocam professional destek vMaster adminimiz oluyor değil mi? :)

Hocam vMaster adminimiz fazla online olmuyor zannediyorum msn ekledim ama daha hiç online olmadı :)

themes / temanız / header.tpl dosyasını Dream weaver ile açarak istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.. Ancak PS yeni sürümlerde ortaya çıkan cache sistemi ile siteyi ilk çalıştırdığınızda sitenizin bir örneği / tools / smarty / compile & cache ve/veya smarty_v2 / compile & cache klasörlerine aktarılıyor. Yapacağınız işlem bu klasörlerin "içini" boşaltarak F5 ile yenilemektir.

Merhaba vMaster,

Teşekkür ederim yardımın için. Yalnız şu kargo işini bir halledemedim ne yaptıysam herşeyi tam yaptııma eminim ama bir sıkıntı var anlayamadım sadece bana bu konuda prof destek verme imkanın var mı?

Kargo ile ilgili pek çok konu açtık forumda aratırsan http://www.presta-tr.com/forum/arama.html sevniriz yinede cozeessen yaz herkes faydalanacak sekilde destek oluruz

vMaster bütün hepsini denedim forumda yazılanların ama hiç biri olmadı her şeyi düzgünce yapıyorum 2 haftadır bunun üstünde uğraşıyorum ama olmadı. Profesyonel destek verirseniz çok sevinirim.

http://www.presta-tr.com/hakkimizda/iletisim.html

mail atarsanız iletişim kurabiliriz..

Teşekkür ederim adminim mail yolladım..

Üst Alt