Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Home text google chrome sorunu

jandarma

Yeni Üye
Bugün arkadaşımın bilgisayarından siteyi açtıgımda home text'teki yazıların hepsinin değiştiğini gördüm.Mozilla-explorer ve opera'da böyle bir sorun yok.Problemi çözmeye çalıştım.Home text editörü sildim,olmadı.Uninstall yaptım olmadı.Problemin ne olduğunu bilen ve yardımcı olacak varmı?Teşekkürler.

Cvp: Home text google chrome sorunu

Home text'te değişen yazılar otomatikman su şekilde cıkıyor.Kontrol panelinden editöre girdiğimde herşey düzgünmüş gibi gözüküyor.
Excepteur sint prestashop cupidatat non proident
LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Eğer tarayıcı chrome ise belki otomatik başka bir dile tercüme ediyordur.

Tercümeyle alakası yok.Çok alakasız yazılar cıkıyor.İkinci mesajımda bunları yazdım.Benim textimde yazanlar firma adresimiz ve ne iş yaptığımız.

diğer tarayıcılarda normal mi pkei?

Tuhaf bir durum.:laugh:

Üst Alt