Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Html kodlara müdehale edilebilirmi

neylim

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba
ben presta kurdum çalışmasınıda saolsun forumda arkadaşlar sayesinde becerebildim.
ben basit html tasarımcıyım.
sormak istediğim prestashopun sayfasını sağ klik kaynağı görüntüle dediğimizde çıkan html kod yapısıyla oynama nerden yapabilirz
saygılar

Cvp: Html kodlara müdehale edilebilirmi

PHP'nin pek ustası değilim ancak html ile php yapısında oldukça fark vardır. Fakat buna rağmen html kodları çalışır. php yapısını bozmamak kaydı ile html eklemeleri yapabilirsin. Örneğin iframe kodunu çalıştırabilirsin. Problem görüntülenen html sadece kodu eklediğin sayfada çalışacaktır.Örneğin footer.tpl yada header.tpl html kod eklemeleri yapabilirsin. index.php dosyasına html kodunu çalıştırıyorum ancak sadece index sayfasında görüntüleniyor. htmlde include yöntemini hiç denemedim. Çalışırmı bilmiyorum. Deneyip görmen gerek yada bir uzmanından yardım almalısın.

tema dosyalarının içindeki TPL dosyalarından htmlkodlarını ekleyebilir düzenleyebilirsin.

deneyeceğim teşekkürler

dediğiniz yaptım ve sonuca ulaştım,
yalnız ben siteye dışardan jacascript eklemek istediğimde bunu tpl dosyalarından yapamıyorum
nedendir

yanllış yazmışım arkadaşlar javascript
Yani slide gösterisi flash gibi nesneler eklemek istediğimde bunları nasıl ekleyebilirm

javascript kodlarını direk olarak TPL dosyasından ekleyebilisiniz. Ancak javasctript kodlarının başına ve sonuna{literal}{/literal} koymanız gerekebilir

Tamam ama bu olmuyor çünkü basit javascript değil
Resimleri slide yapıcam örneğin,bunun için head kısmına dışardan çekilen .jsler ekememe gerekiyor
yapmayı denedim siteyi bozdu

Üst Alt