Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

İçeri Dosya Aktarma

tatar59

Yeni Üye
Merhabalar aranıza yeni katıldım bugune kadar joomla üstünde profesyonel tasarımlar yapmaktaydım ancak e-ticaret sistemi için presshop bana illaç gibi geldi. Kodların arasına dalmadan once size tek bir soru sormak istiyorum. Çalıştıgım şirketlerin CRM programları var. Ben bu crm programı uzerinden istedigim urunleri dısarı aktarabiliyorum istedigim kodlamlarla xml veya csv gibi. Yonetim panelinde dolasırken içeri aktar diye bir sey gördüm nedir bu içeri aktar ? Ben crm den aldıgım dosyayı prestahop a uygun alıp yukledigim zaman tek tek urun girmeden 10.000 lerce ürün otomatik olarak açıklamalı resimli fiyatlı olarak girilebilirmi. Eminimki böyle bir sistemi vardır çünkü dünya üzerinde e-ticaret sistemlerinin nerdeyse %90 ı böyle bir sistemi desteklemektedir. Bu sistemi ücretli veya ücretsiz olarak böyle bir yere getirmek mümkünmüdür.

Cvp: İçeri Dosya Aktarma

yapılabildigni ögrendim yeni dosyalar olusturup yuklemeye calıstım acıkcası yapamadım arkadaslar. Ornek bir cvs dosyası olustursak beraber ilk once katogari daha sonra urunleri yukleyen emınım çok kişiye faydalı olacaktır. Ben elimden geleni yapmaya hazırım Videodaki anlatımın aynısnı yaptım ancak panelde gozuken katogariler sitede gözükmüyor hem katogari hemde ürün ekleyen ( fiyat acıklama resim dahil ) bir dosya olustursak burda yayınlasak çok faydalı olacagını düşünüyorum.

bende arkadaşa katılıyorum

Forum admini önerinizi dikkate alacaktir.
Kolay gelsin

[quote="McDaim" post=10816]Forum admini önerinizi dikkate alacaktir.
Kolay gelsin[/quote]

Henüz dikkate almamış 3 ay geçmiş.İnşallah dikkate alır.

XML Entegrasyonlarını hızlandırdık eğerki CRM uygulamanız XML hizmeti veriyorsa XML üzerinden 10000 değil 100000 tane ürünü aktarabilirsiniz

http://www.prestadestek.com/xml-entegrasyon/

http://prestadestek.com/wp-content/uploads/2011/12/XML-integrasyon-Presta-TR.swf

Üst Alt