Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

İçerik değiştirme

özkan

Yeni Üye
Merhaba;
Ben 1.1 'i yükledim. Yönetim panelinden bir ton şeye ulaşıyorum ama sitenin genel görünüşü içeriklerin yazıların değiştirilmesine ulaşamıyorum.Bu nasıl yapılıyor.

Cvp:İçerik değiştirme

EE Bu siteler yapıldığına göre muhakkak bir yolu var.Ama nerde?

ne gibi hangi yazıları değiştirmek istiyorunuz, sorularınızı yazarken daha detaylı bilgi verirseniz daha hızlı olarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Tüm içeriği işte hiçbirşeyi değiştiremiyorum. Bu CMS' nin tüm yetenekleri yönetim panelindekilerle mi sınırlı.
Mesala genel layout değiştirilemiyor mu?
Ana sayfada ürünü tanıtan yazılar var. Description hanesindekiler değil ama uzun uzun yazılar var.
Mesala ana sayfada "Lorem ipsum dolor sit amet" başlığının altında bi ton fransızca yazı var onları değiştirmek istiyorum mesala.

Ana sayfa yazıları modüller kısmına geldikten sonra ana sayfa editörlerini inceleyin. (Konfigüre) Ürün detayları içinde adminde katalog kısmında ürünler var onlara tıklayarak gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Sayın wmaster;

Tamam buldum.

modules / tools / home text editor

teşekkürler.

peki ben yeni bir içerik eklicem ve bunu da yeni bir menuye link vericem bunu nasıl yaparım mesela anasayfa-hesabım-sepet-yeni ürünler v.s ben bunlara 3 tane daha menü ögesi eklemek ve bunların kendi içeriklerini oluşturmak istiyorum nasıl yapabilirim ve birde sag ve sol modul yerlerine joomladaki gibi istediğim modulu oluşturabilirmiyim teşekkurler

Üst Alt