Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

iframe kod yerlestiremıyorm yada php sayfa ekleme?

barley

Yeni Üye
arkadas hazırlamıs oldugum bı php sorgu sayfası var bunu yenı sayfa olarak yerlestırmek ıstıyorum ama prestashop sadece html kod eklemeye ızın verıyor ıframe olarak yapmaya calıstım ıframeyıde kabul etmedı bende dırek php kodları yerlestırebılırmıyım dıye dusundum ve sızlerden yardım beklıyorum ...

Cvp:iframe kod yerlestiremıyorm yada php sayfa ekleme?

yanı daha acık anlatayım iletişim formu sıtede nasıl gozukuyorsa orta kısımda bende bu php kodları o sekılde gorunmesını ıstıyorum nasıl yerlestırebılırım kodları yardım lutfen

Cvp: iframe kod yerlestiremıyorm yada php sayfa ekleme?

Aynı sorun bende de var iframe kodunu kabul etmiyor site :(
Bende tanıtım videosu eklemek istiyorum ürünlerin altına fakat iframeyi kabul etmediği için yapamadım önerisi olan?

TPL dosyalarında bu tarz klodları eklemek için {literal}{/literal} yada {php}{/php} kodlarını kulllanabilirsiniz.

Yine beceremedim o kodların arasına alıyorum iframe kodunu fakat yine gözükmüyor :'( ürün açıklama bölümünden html olarak ekle diyorum kendi kendine siliyor.
Bende bu kodula koyuyorum
<p>
<object width="425" height="350" data="http://www.youtube.com/v/Jvwq54x5Sqw" type="application/x-shockwave-flash">
<param name="wmode" value="transparent" />
<param name="src" value="http://www.youtube.com/v/Jvwq54x5Sqw" />
</object>
</p>

ekteki eklentiyi denermisin?

Tamamdır modüllere ekledim eklentilerden yükledim ama düzenleme özelliği çalışmıyor ve bu kod sayesinde artık embed şeklinde mi koyabilicem :)

sorunu tan olarak anlayamadım.. detaylı olarak anlatabilirmisin?

Üst Alt