Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

İletişim formu sorunu Lütfen yardım

mahocalife

Yeni Üye
Resimde gördüğünüz hatayı veriyor, kişi seçiniz dediği yerden kaynaklanıyor sanırım, bu kişi ekleme veya mail ayarlarını nereden düzeltebilirim

şimdiden çok teşekkürler
ileti__im.JPG

Cvp:İletişim formu sorunu Lütfen yardım

Admin panel / Yetkililer / iletişim kısmından buradaki kişi listesine gelecek kişileri belirliyebilirsiniz.

teşekkürler

Selamlar saygılar.. Peki wmaster hocam.. o kısımda herhangi bir seçim çıkmasın istiyoruz.. direk Müşteri hizmetleri yazsın seçim olmasın ? bunu nasıl sağlıyabiliriz.

Temanız/contact-form.tpl dosyasında
Bu kodu bulunuz
{else}
<p class="bold">{l s='For questions about an order or for information about our products'}.</p>
{include file=$tpl_dir./errors.tpl}
<form action="{$request_uri|escape:'htmlall':'UTF-8'}" method="post" class="std"><input type="hidden" name="phpMyAdmin" value="98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" />
<fieldset><input type="hidden" name="phpMyAdmin" value="98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" />
<h3>{l s='Send a message'}</h3>
<p class="select">
<label for="id_contact">{l s='Subject'}</label>
<select id="id_contact" name="id_contact" onchange="showElemFromSelect('id_contact', 'desc_contact')">
<option value="0">{l s='-- Choose --'}</option>
{foreach from=$contacts item=contact}
<option value="{$contact.id_contact|intval}" {if isset($smarty.post.id_contact) && $smarty.post.id_contact == $contact.id_contact}selected="selected"{/if}>{$contact.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}</option>
{/foreach}
</select>
</p>

Aşağıdaki kod ile değiştiriniz..

{else}
<p class="bold">{l s='For questions about an order or for information about our products'}.</p>
<form action="{$request_uri|escape:'htmlall':'UTF-8'}" method="post" class="std"><input type="hidden" name="phpMyAdmin" value="98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" />
<fieldset><input type="hidden" name="phpMyAdmin" value="98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" />
<p class="select">
Müşteri Hizmetleri
<option value="{$contact.id_contact|intval}" {if isset($smarty.post.id_contact) && $smarty.post.id_contact == $contact.id_contact}selected="selected"{/if}>{$contact.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}</option>
{/foreach}
</select>
</p>

Kolay gelsin

Öncelikle herzamanki gibi bizlere sürekli yardım eden Mcdaim abiye teşekkürlerimi sunuyorum,

Abi yukarıda verdiğiniz kodu girdiğim zaman

Toplam 1 hata bulunmaktadır. :

Lütfen listeden bir kişi seçiniz

Gibi bir hata vermektedir.

Sanırım kaldırılması gereken ufak bir kod daha var.

{else}
Müşteri Hizmetleri
{/foreach}
</p>
Bu kod ile tekrar denermisin. Yine Olmazsa yarın kendim dener sana yanıt veririm

İlgi ve alakanız için size çok tşk ederim mcdaim abi ancak yine olmadı.

konu günceldir..

Şu sıralar çok yoğunum. Müsait bir zamanda kendim deneyip sana yanıt vereceğim. Kısa bir süreliğine idare et. Yani hafızamda mevcut olsa hemen yanıt veririmde. Kodlarla biraz boğuşmam gerekiyor. Yani zaman gerekiyor. En kısa zamanda yanıt vereceğim

Merhabalar; Hocam bakabildinizmi..

Üst Alt