Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

index html index php çakışması

batuhan

Yeni Üye
Arkadaşlar prestashop 1.2.x versiyonunu serverde httcdocs klasorune kurdum burda sorunsuz çalışıyordu fakat daha sonra site sahibi basit bir tanıtım html sayfası daha istedi. html sayfanın images klasörü ve 1 tanede index html dosyası olduğu için çakışma olmadan kullanabileceğimi düşündüm.. taki daha önce çalışan e-bültenlere kayıt ol modüluna tıklayıncaya kadar.. orda sorun oluyor.. index html kalkınca sorunda kalkıyor.. peki şimdi ben dükkanı daha alt bi klasore atsam, yeniden kurulum yapmam gerekecek mi?
birde admin ayarlar içindeki Mağaza yolu nedir ordanyolu /index.php yapınca sistem hepten karıştı sonra ftpden ilgili dosyayı editleyerek eski haline cevirebildim...
yardımlarınızıı bekliyorum.. teşekkürler..

Cvp:index html index php çakışması

Merhabalar presta sitenizi bi klasor altina tasiyin config klasorunun icinde ilgili dosyada gerekli "/images/" "/magaza/images"
ve diger satirlardada ayni sekilde duzenleyin ve html sitenizi ana dizine kurun ve htacces olmadigina dikkat edin sonucu burdan yaziniz

Cvp:index html index php çakışması

Teşekkür ederim ilginiz için,dediğiniz yönergeleri bu gece uygulayıp sonucu size bildireceğim...

Üst Alt