Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

İndirim Kuponu Nasıl Kullandırılır?

ceycey79

Yeni Üye
Merhaba Sitede İndirim kuponu kullandırmak istiyorum nasıl ve neye göre ayar yapmam lazım ve nerden ?

Teşekkürler..

Cvp:İndirim Kuponu Nasıl Kullandırılır?

Merhabalar,

Alttaki Resimde İlgili kısımlarda ilgili bilgiler bulunmaktadır.
Kupon Sisteminde istediğiniz kullanıcıya istediğiniz kategorileri eleyerek ürünlere yüzdeli ve rakamsal değerler ile indirim yapabilir, bu kuponların kullanabileceği en fazla değeri belirleyebilir, bu kuponların kullanım süresini belirleyebilirsiniz.

kuponsistemi1ru5.jpg

kuponsistemi2kt7.jpg

Bahsettiğin şekilde tanımlama yapıldıkdan sonra indirim kupon u kullanmak istediğimizde aşağıdaki giib uyarı alıyorum

Toplam 1 hata bulunmaktadır. :

Bu kupon zaman aşımına uğramıştır

merhaba.
kuponu olusturduktan sonra.ödeme sayfasında bu kodu nasıl kullanabilecekler acaba.ben kodu olusturdum fakat ödeme sayfasında hiçbir şekilde kupon bilgilerini gireceğim bir sayfa çıkmadı.
şimdiden çok teşekkürler.
iyi günler dilerim.

üyeler kazandıkları puanları kendi panellerinden kupona çevirirler bu kupon ile bir sonraki alışverişlerinde sizin belirlediğiniz ister hediye ister indirim hakkı kazanabilirler

cenkgursu yazan:
üyeler kazandıkları puanları kendi panellerinden kupona çevirirler bu kupon ile bir sonraki alışverişlerinde sizin belirlediğiniz ister hediye ister indirim hakkı kazanabilirler

nasıl yani puan kazanabilecekleri bir sistem var mı ?

her alışverişte puan toplanır üye kontrol panelinde yapılan alışverişlerin puan değerleri belirtilmektedir.

dediklerini aynen yapıyorum fakat ödeme sayfasında indirim kodunu yazacağımız yer gözükmüyor.acaba sorun baska ne olabilir.teşekkürler.

Cvp: İndirim Kuponu Nasıl Kullandırılır?

işin ilginç yanı kupon sistemi indirimli ürünler alındığı zaman kullanılamıyor

bunu nasıl ortadan kaldırabiliriz ?

Üst Alt