Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

İstediğimiz Kullanıcıya Göre Fiyat belirleme

kaytoko

Yeni Üye
Kolay gelsin ;
Sistemde acaba belirttiğimiz kullanıcaya ürünün fiyatını değişik gösretebilirmiyiz...Mesela bir normal kullanıcı ile bayii kullanıcı arasındaki fark gibi. normal kullanıcıya 3 tl olan miktarın bayiye 2 olarak çıkması yada yüzdelik dilim oranı girerek bu fiyatı göstermek gibi.. Böyle birsey yapma şansımız varmıdır bu sürümde kolay gelsin...

Cvp:İstediğimiz Kullanıcıya Göre Fiyat belirleme

admin de müşteriler var oaya gir orada gruplar var onu tıkla ön tanımlıyı bayi olarak deiştir ondan sonra indirim yap yerine yüzde yada para degerini gir ki
yüzde daha iyidir :D
ondan sonra üyeni bayi ye taşı o vatandaş bayi fiyatından indirimli şipariş verir..

müşteriler altında grup linkini bulamadım son versiyonu kullanıyorum ...

Eğer grup indirimi mevcutsa ve kullanıcı bu gruba aitse ürün listeleme, ürün detay ve ana sayfadaki featured items dahil olmak üzere indirimden önceki fiyatın görüntülenmesini istiyorum. Bunun için düzenlemem ya da eklemem gereken kodu biliyor musunuz?

UPDATE:
Yaklaşık 1 hafta aramadan sonra sorunu çözdüm. Siz de mağazanızı bayiler için düzenlemek ve B2B olarak kullanmak isterseniz benimle temasa geçiniz.

Verdiğimiz azaltma oranı tüm ürünlere uygulanıyor ben istiyorum ki. Bayilere Nokialarda %10 Ericsonlar'da %8 indirim yapayım. Nasıl olabilir bu iş?

Merhaba,

Prestashop.com'un forumlarında benzer bir talep ile karşılaşmıştım. Kodda düzeltme gerekiyor. Wholesale Support (Toptan Satış Desteği) olarak adlansdırılmış. 1.3.0.1 ve 1.3.1 versiyonlarını destekliyor. İsterseniz inceleyin. Sonuçtan forumu da haberdar ederseniz sevinirim.

Wholesale Support Link

Kolay gelsin.

Çağlar ;)

Üst Alt