Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

İzlenilen ürünlerde hata

esperanza

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bu ilk postum böyle yardımcı bir site bulmak çok güzel

ben yeni bir site açtım prestashop ile adresim www.tansiyonmarket.com sormam gereken şimdilik birkaç şey var

yanda izlenilen ürünlerde ürüne tıkladığımda hatalı bir link gösteriyor yani öyle bir link yok daha doğrusu başında http://www.tansiyonmarket.com olmadığı için açmıyor bunu nasıl düzeltebilirim.

ikinci sorum sağ ve sol taraflara yeni kutular ekleyip onların içine resim eklemek istiyorum taksit seçenekleri tarzında bunu nasıl yapabilirim?

üçüncü sorum ödeme ekranında paypaye basınca paypalın sayfasına atıyor ama sayfa ispanyolca bu sayfayı nasıl paypalın türkçe sayfasına yönlendirebilirim?

Cvp:İzlenilen ürünlerde hata

bilen yokmu arkadaşlar

koskoca destek sitesinde şu ufak sorunları çözecek adam yokmu?

Öncelikle eleştiriniz için teşekkürler.

Linklerdeki problem modülden kaynaklanıyor sanırım. yada config/settings.inc.php ve/veya config.inc.php dosyalarındaki ayarlardan kaynaklanıyor olabilir. izlenilen ürünler modülünü kaldırıp tekrar yüklerseniz sonuca ulaşabiliriz. bunu yaparkende modules/ dizininin alltından klasörü komple kaldırıp tekrar yükleyebilirseniz daha sağlıklı olur.

Paypalda hesap açarken türkçe/türkiye olarak açarsanız bir sıkıntı çıkmadan kullanabilirsiniz.

Sağ ve sol kısımlara yeni alanlar açabilmek içinde şu an da bir geliştirme grubu ile anlaşma sürecindeyiz. Ondan sonra bu tip modül taleblerinize cevap verebiliyor olacağız.

Üst Alt