Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

jawa ile açılır pencerede video tanıtımı ?

LooserJack

Yeni Üye
Arkadaşlar doğru yeremi yazdım bilmiyorum, ana sayfama text modülü ile youtube videolarını külüptüp ekledim , küçük çerçeve içinden müşteriler izliyor , benim istediğim tıklanınca ürün resimlerinin açıdığı gibi bi pencerede videonun izletilmesi.

tam anlatamadım ama işi bilenler anlamıştır , buna örnek siteler çok var.bunun modülü varmıdır prestada.

popup ta video mu oynatmak istiyorsunuz eğer buysa bir arkadaşım daha bunu istemişti yakın zamanında geliştirip bilgi vereceğim

popup ta video mu oynatmak istiyorsunuz eğer buysa bir arkadaşım daha bunu istemişti yakın zamanında geliştirip bilgi vereceğim

evet admin o kadar çok lazımki o mudül , ana sayfa açılış hızım mahvoldu , 3 adet youtube videosunu küçültüp ana sayfaya ekledim düşünün artık.. görenlede video modülü kurdugumu saniyo oda ilginç.. popupta video istediğimiz bu.

konu İstekleriniz forumuna taşındı ve işlem listemize alındı.

Beklentinizi karsilayacak modulü http://nepasun.com/displayflashproduct.rar
Kurulum-kullanim ve kullanim alani: displayflashproduct.rar modulü zipten aciyorsunuz, modules klasörüne atiyorsunuz, admin panel modullerden modulü aktif edip düzenle diyorsunuz, düzenleme sayfasinda popup ekleyeceginiz ürünü seciyorsunuz, product id nr otomatik belirecektir. popup boyutlarini düzenliyorsunuz ve daha önceden hazirlamis oldugunuz flash animasyonu secip kaydet diyorsunuz, kaydetmis oldugunuz flash animasyon ürün detaylarinda tiklandiginda sizin belirleginiz boyutta popup olarak gözükecektir.
1.3 versiyonlara kadar uyumlu olup 1.4 versiyonda tet edilmemistir.
Kolay Gelsin

Beklentinizi karsilayacak modulü http://nepasun.com/displayflashproduct.rar
Kurulum-kullanim ve kullanim alani: displayflashproduct.rar modulü zipten aciyorsunuz, modules klasörüne atiyorsunuz, admin panel modullerden modulü aktif edip düzenle diyorsunuz, düzenleme sayfasinda popup ekleyeceginiz ürünü seciyorsunuz, product id nr otomatik belirecektir. popup boyutlarini düzenliyorsunuz ve daha önceden hazirlamis oldugunuz flash animasyonu secip kaydet diyorsunuz, kaydetmis oldugunuz flash animasyon ürün detaylarinda tiklandiginda sizin belirleginiz boyutta popup olarak gözükecektir.
1.3 versiyonlara kadar uyumlu olup 1.4 versiyonda tet edilmemistir.
Kolay Gelsin

Çok tşk ederim McDim , bende 1.4 var umarım olur , hemen deneyeceğim..

McDaim ekleyeceğimiz videonun uzantısı swf mi olmalı mutlaka ? ben bi kaç uzantıda denedim ama upload error verdi , boyutlarıda 4 mb yi geçmiyordu. Bu modülün youtube link eklenebilir olanları vardı galiba bunda yok o özellik.

yok üstad swf formatı ilede yükledim , yükleme bitince gri sayfa kalıyo algılamıyo sonunu getiremedi şimdide , sitedede hareket yok , galiba 1.4 veriyosun için uyumlu değil :confused:

1.3te sorunsuz calisiyordu. Bende 1.4 versiyona gecis yaptim ve denememistim. Simdi denedim ve maalesef 1.4 versiyonda calismiyor. Üzerine calsilip 1.4 versiyona uyum sagliyacak sekilde düzenleme mümkün olsa harika olurdu.

Son düzenleme:
1.3te sorunsuz calisiyordu. Bende 1.4 versiyona gecis yaptim ve denememistim. Simdi denedim ve maalesef 1.4 versiyonda calismiyor. Üzerine calsilip 1.4 versiyona uyum sagliyacak sekilde düzenleme mümkün olsa harika olurdu.

:S evet üstad o kadar ihtiyacım varki bu modüle.. Acaba nasıl uyumlu hale getirilebilinir bu.

Maalesef kod bilgim yok. Umarim wMaster bu konuya egilir. Cünkü modul cok ise yarar bir modul

Çalışamasına başladım 1 - 2 gün içerisinde tamamlanır diye umuyorum

admin öncelikle teşekkür ederim , modülde popup açıldı ve çalıştı lakin biraz eksik , yani bir tane video ekleyebiliyoruz sadece mesela birde açılan ekranda ürün ismini yazamiyoruz , birde ana sayfadaki küçük halinde videonun küçültülmüş resmi yok , yani oraya yeni bi resim atabilirim gerçi oda düzeltilir.

Yani bundan alt alta 3 tane video ekleyebilsek , birde ekran görüntülerini ayarlayabilsek küçük resim olarakta çok güzel olur ?

emeğin için teşekkürler.

Sevgili LooserJack arkadasim. Affina siginarak diyorum ki, wMaster arkadasimiz ugrasmis 1,4 versiyona uyumlu hale getirmis. Sizin ayrica istediginiz yeni bir modul yazilim gerektirir ki bu okadar kolay bir is degildir. Takdir edersiniz ki bu modul ücretsiz, paylasima ve editlemeye acik bir moduldür.
Ancak modulün ikon resmini kendiniz ayni isim ve boyutta düzenleyerek module atarsaniz istediginiz kücük resmi gösterebilirsiniz. her ürün icin ayri resim cekmesi kad yaziliminda bayagi bir ugras gerektirir.
wMaster arkadasima ilgisi ve emegi icin tesekkür ederim

Tabiki McDaim zaten emekleri için minnettarız , sadece modül kısmında bişeyleri bozmamak adına her detayı soruyoruz , kendiside modülü yayınlarken deneyin , gerekirse geliştiririz dedi , bu anlamda her açığı eksikliği söylememiz gerek diye düşünüyorum , eleştri babında değil , modülün iyileşmesi anlamında..

Resmi bende eklerim sorun değil , önemli olan ürün ismini yazabileceğimiz bi satır vs vs..

Saygı bizden.

popupvideo.tpl dosyasinda asagidaki kodu bul ve title'de video aciklamasini kendinize göre düzenleyebilirsiniz. ayrica asagida popup pencere boyutlarinida düzenleyebilirsiniz.
Not: Ingilizce karakter kullaniniz.

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {

$("#video").click(function() {
$.fancybox({
'title' : 'popupta gözükecek video aciklamasi',
'width' : 640,
'height' : 390,
'href' : this.href.replace(new RegExp("watch\\?v=", "i"), 'v/'),
'type' : 'swf',
'swf' : {
'wmode' : 'transparent',