Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kampanyalı Ürün Ekleyemiyorum

vatanist

Yeni Üye
Selamun Aleyküm

Forumda biraz arama yaptım ama göremedim Kampanyalar bloğuna Kampanya ürün eklemek istiyorum ama olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim...

İyi Çalışmalar.

Cvp:Kampanyalı Ürün Ekleyemiyorum

kampanyalar bloğunun işlevi yaptığınız indirmlerden oluşur bir ürüne indirim eklersen bu blokta gösterime girer yada bir ürüne örnek 10 tane alırsan %10 indirimli gibi de ekleyebilirsin bu işlemi ürünü oluşturdugun yerden yapacaksın.

evet bende ekledim her hangi bir ürüne 1 tane alıma % 10 indirim ekledim fakat kampanyalar blogunda gorunmedi malesef sorun nedir acaba

msgulhan yazan:
evet bende ekledim her hangi bir ürüne 1 tane alıma % 10 indirim ekledim fakat kampanyalar blogunda gorunmedi malesef sorun nedir acaba

Evet aynı sorun bende de var, üstelik ürün ekleme bölümünde "indirimde" ibaresi bulunmamaktadır. Prestashop v1.3.1 sürümünü kullanıyorum.

fiyatlarda bir indirim yapıp ürün düzenleme ekranındaki kutucuklarda ki indirimler ekranından bu ürün indirimde işaretini işaretleyip deneyin.

wMaster yazan:
fiyatlarda bir indirim yapıp ürün düzenleme ekranındaki kutucuklarda ki indirimler ekranından bu ürün indirimde işaretini işaretleyip deneyin.

Sizden rica etsem, bu dediklerinizi 2 resim ile anlatabilirmisiniz? ben sizin dediğiniz gibi ilgili yerlere bakıyorum ve indirim yazacağım yere yazıyorum ama yinede göremiyorum. Sizden ricam resimli olarak anlatırmısınız lütfen, teşekkür ederim.

Üst Alt