Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü..

tekbirtikla

Yeni Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kapıda ödeme için tüm kargo şirketleri ek ücret alıyor ve bunu ücrete yansıtamıyorduk ,bu modül ile kapıda ödeme seçeneğine ek ücret belirleyebilirsiniz,minimum ve maksimum kargo ücreti ayrıca yüzde ve miktar olarak fiyat belirlemek mümkün,Türkçe çevirisi yapılmıştır. [file name=kapidaodeme.rar size=24799]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/kapidaodeme-20110106.rar[/file]

Örnek Resimler 1 - Sipariş Aşaması :
rnekf.jpg

Resim 2 - Sipariş Son adım
rnek2.jpg

Resim 3 - Admin Paneli / Modüller / Kapıda Ödeme Modülü
rnek3.jpg

Cvp: Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü..

Kurmadım ama güzel paylaşım teşekkürler

Denicem ama sanırım birde uygulanmış resminide koysaydın çok şık durudu bu alanda bence ;)

Kolaygelsin
Yılmaz DURU

tşkler ama resim yükleyemedim :) akşam tekrar denicem sorun yaşamadım modülde..

Cvp:Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü..

Kapıda ödeme iki modulden oluşmaktadır.
İlk modul kapıda ödeme aktif ediceksiniz. ikinci modul kapıda ödemenin ilave masrafı.
resimli olarak belirtiyorum. Ancak maalesef Almanca.
1. Resim kapıda ödeme modulü (Bezahlung per nachname)
kapıda ödeme ilave masrafı ( nachname mit nachnamegebühr)
2. Resim kapıda ödeme masrafı ayarlanması
Masraf (gebühr) burada seçilmiş olan 6 euro sabit masraf. Sipariş tutarı üzerinden yüzde olarak düzenlenilebilir. En düşük masraf (mindesgebühr) 0 olarak kalabilir.
Kolay Gelsin
kapidademe.jpg

merhaba bu modül farklı ve tek bir modülden kontrol ediliyor resimlerinide ekledim şimdi,
yüzde , miktar ,en düşük ve maksimum ücret belirlenebiliyor..

Sİpariş verildikten sonra yönetim sayfasında müşterinin hangi ürünü aldığı görünmemektedir. Sorun sitede mi diye kontrol ettiğimde banka havalesinde sorun yok. ama kapıda ödeme de sorun var. düzeltirseniz veya nasıl düzeltebileceğimizle ilgili bilgi verirseniz memnun olurum. presta sürümüm 1.3.1 dir

Arkadaşım..Aynı sorunu bende yaşadım. Sorunumu çözdüm. Ancak kesin olarak hangi dosyadan kaynaklandığını söyleyemeyeceğim. Ben aşağıda vereceğim klasör ve dosyaları geri upload ederek ve son zamanlarda stoklarla ilgili kurmuş olduğum modulleri kaldırarak denedim ve sorun çözüldü. Admin, classes ve tools klasör ve dosyalarını orjinalden yeniden upload et, birde modullerde stok ile ilgili bir modul kurduysan buradanda kaynaklanabilir. ürün stokları ile ilgili kurmuş olduğun modulü kaldırarak dene. (yazma izinlerini unutma. Yeniden uploadda yazma izinlerinde değişiklik meydana gelmesi muhtemeldir)
Kolay gelsin

dosyanın orjinalini buldum ve türkçeye çevireceğim. çok güzel çalışıyor.

burdan paylaşırsan sevinirm

ödeme seçimiden sonra kapıda ödeme seçeneğini seçince /modules/cashondeliverywithfee/validation.php sayfası açılıyor, boş sayfa geliyor nedendir acaba

sorunun sebebini bilen var mı acaba? ya da çalışan bir mod varsa elinizde paylaşabilir misiniz lütfen

Yazma izinlerinde yada kurulumda bir hata yapmış olmalısın. Modulü kaldırıp tekrar kurmayı dene.

[quote="huzuristan" post=7359]ödeme seçimiden sonra kapıda ödeme seçeneğini seçince /modules/cashondeliverywithfee/validation.php sayfası açılıyor, boş sayfa geliyor nedendir acaba[/quote]

Aynı sorun bendede var ve Kapıda ödeme ile satın almak isteyince " No template found for module validation " diye bir hata mesajı alıyorum nedeni nedir bilen varmı

Bende de resimdeki mesaj çıkıyor yazma izin kodu 775 hatam nerede olabilir. FTP ile dosyayı modules dosyasına attım ve admin panelinden modules/ diğer modüllerden aktif ettim.

İşlem ve tutarlar tamam fakat adresten önce şu mesaj çıkıyor 'Modül için şablon bulunamadı. validation'

Sorun şuki İşlem yapmaya çalıştığınız modül ek ücret modülü 1.3te (veya daha eski) sürümler için yazılmış bir eklenti 1.4 için denediğinizde hata veriyor çünkü Smarty düzenlemeleri yapıldı yeni versiyonda. modülün içindeki validation.php yi buradan ekleyin gerekli düzeltmeyi yapıp tekrar ileteyim.

İlgili kapidaodem...0106.rar isimli dosya bu konunun 1. sayfasından yüklü oradan indirdim. Yanlış alt dosyayı size göndermemem için dosyayı indirip güncelleyebilirsiniz sonrasında ben ve diğer kullanıcıların faydalanması için burada yayınlayabilirsiniz.

Teşekkürler,

Ekteki dosyayı

modules / cashondeliverywithfee içine atınız ve içindeki validation.tpl dosyasının yazma izinlerinin 777 olduğunu kontrol edip tekrar işlem deneyin

Kapıda ödeme ve ek ücreti seçiyorum sonrasında hata mesajı veren sayfa boş olarak yani mesajsız gösteriyor

peki o sayfadayken adres satırında yazan url nedir?

validation.php mi yoksa farklı bir sayfamı?

Üst Alt