Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kargo Alanları

kandac

Yeni Üye
Merhaba, örneğin 5 ile satış yapıyoruz. ve diyelim ki bir kargo firması bunlardan sadece 4 tanesine hizmet veriyor. ben bu kargo firmasını ekleyeceğim ancak bu geri kalan 1 ile onun hizmet sınırlarından nasıl çıkaracağım. kargo alanı seçimlerinde sadece kıtalar var. örneğin bir kargo firması eklemeliyim ki istanbula ankaraya ve izmire hizmet veriyor ancak müşteri adanadan olunca bu kargo firması burada etkisiz olmalı. bunu nasıl yapabiliriz. teşekkürler.

Cvp:Kargo Alanları

Kargo firmasini siniflandirip, ve bu siniflandirginiz kargo firmasini Türkiye bolgelere ayirip mesela "Bölge Bati" siniflandirirsiniz.Bölge bati siniflandirmasinada belirlediginiz sehirleri gireceksiniz. Müsteriniz kayit esnasinda Sehir bolgesine göre posta seceneginde daha önce siniflandirdiginiz posta firmasini görecektir. Buna göre müsterinizin bulundugu sehir bölgesine göre sistem taniyacaktir

Cvp:Kargo Alanları

arkadaşlar merhaba 1.3.1 versiyon kurdum ama kargo sorunum var tüm ayarları sildim şimdi de işin içinden çıkamıyorum detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz. ? teşekkür ederim şimdiden

Üst Alt