Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kargo Ayarları Türkiye Ayarları?

ttenergy

Yeni Üye
My Carrier ile mağazaya ait kargo seçeneklerini kaldırdım. Ülkelerden Türkiye işaretli, eyaletlerden bişi yazmıyo anlatması bile karısık.
Simdi siparis deniyorum kargo şirketleri çıkmıyor. Kısaca Eklediğim 4 kargo çıkmıyor Türkiye ayarları nasıl yapılıyor.?

Cvp: Kargo Ayarları Türkiye Ayarları?

Kargo ve ülke olayları birbirine bağlıdır Ülkeyi yaparken Ayaletleri içermesin çarpıyı tıkla ordan. Bölge Europa olsun kargoyuda aynı şekilde bölgeyi seç hepsi birbirine bağlı dikkat et kargoyu eklerken resim ekle

Cvp:Kargo Ayarları Türkiye Ayarları?

kargo sorununu çözdüm ama bu seferde 4 kargo olmasına rağmen sadece 1 tanesi cıkıyo durumları da aktf ama gözükmüyolar nasıl çözerim bu sorunu

Merhaba,
Site http://www.midillituru.com (bu sitemiz midilli ya da midilli adası aramalarında google da birinci sayfada görüntülendiği için buraya yönlendirme sayfası koydum.) ya da http://www.turizmci.info.tr
Taban: prestashop 1.2.4
Bende de kargo sorunu vardı.Ayarlar ile oynayarak kargo sorununu çözdüm.
Ancak şimdide müşteriye giden mailde sorun var.
Müşteriye giden mail;
Siparişiniz alınmıştır. Ödemeniz bize ulaştığı anda, ürünler kargoya verilecektir.

Havale ile ödemeyi terçih ettiniz. Lütfen altdaki hesaba havelenizi yapınız:

hesap sahibi
{bankwire_home_html}
IBAN : {bankwire_iban}
BIC : {bankwire_bic}

Bu siparişi hesabınızdan izleyebilirsiniz ve sipariş için faturanızı indirdebilirsiniz.
"Şimdi hesabınızı izleyin! "
şeklinde gidiyor.
Banka hesap bilgilerini girmeme ve sitede sipariş verilen sayfada görünmesine rağmen mailde bu şekilde görünüyor.

Bir de türkçeleştirmede sorun var. Zannedersem "Banka havalesi ile ödeme Bekleniyor" yazısı yani "DURUM" bölümü fransızca çıkıyor.

Bir de bu aşamalardan birinde Zannedersem kapıda ödeme seçeneği tercih edildiğinde headeri değiştirdiğim halin resimleri görünmüyor. Yani sayfa resimsiz ve bozuk görüntüleniyor.

Bir de adres güncelleme kısmında en altte ilçe diye bir bölüm çıkıyor.Zannedersem bunu yanlış türkçeleştirmişim.Burası admin panelinde eyalet adı altında görüntüleniyor.

Şimdilik sorunlar bunlar.
Sevgi ve saygı ile dostçakalın.

mail/bankwire.html dosyasını düzenleyebileceğin bir programda aç ve o kodların yerine banka bilgileriniz gir sorun düzelir.

Merhaba,
Düzenledim teşekkür ederim.
O problemi de hallettim.
Bir sorunum daha var.
Siparişi görüntülediğimde durum kısımları fransızca görünüyor.
O bölümü de düzeltmek için aradım ama bulamadım.
Bu konuda da yardım talebim var.
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Sevgi ve saygı ile dostçakalın

[quote="Hertelden" post=4295]Kargo ve ülke olayları birbirine bağlıdır Ülkeyi yaparken Ayaletleri içermesin çarpıyı tıkla ordan. Bölge Europa olsun kargoyuda aynı şekilde bölgeyi seç hepsi birbirine bağlı dikkat et kargoyu eklerken resim ekle[/quote]

Merhabalar.
Bende de "Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir." sorunu veriyor.
Bunu nasıl çözebilirim?
Yardım Lütfen.

aynı problem bende de var fakat sende ki resimlerden anladığım kadarıyla senin şu bölgeyi içer kısmını deakt,f etmen gerek. bunun haricinde yardımda bulunacak birine ihtiyacımız var acil...

kargo problemi için v1.4.4 TR yi de bu gece yükleyeceğim siteye aynızamanda bu sorun için video ders hazırladım ikisini birlikte yayınlayacağım

Üst Alt