Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kargo Bölümünü İptal Etme

riverred

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, ödeme sayfasında (order.php) kargo bölümünü kaldırmak istiyorum. Böyle bir bölümle müşteri hiç birzaman karşılaşmasın. Bu mümkünmüdür...

Cvp: Kargo Bölümünü İptal Etme

Bu mümkün mü?

Cvp:Kargo Bölümünü İptal Etme

mümkün ancak herkes kargo eklemek isterken sizin kaldırmak istemeniz enteresaan

Gıda üzerine yani yiyecek siparişi üzerine kullanılacaksa, kargo bölümünün olmasına gerek yok gibi.

Eklenen ürünleri "İndirilebilir Ürün" olarak ekleyip lisan çevirisinde kargo yazan yeri Kullanım Koşulları veya onayla alakalı birşeyle değiştirip "düzenleme" olarak kaldırabiliyoruz.

Bunun haricinde modül veya dosya kaldıra ile etkisiz hale getirilebiliyorsa?

ozamanda kargo firması yerine mağzadan teslim diye bir kargo firması gibi teslimat koşulu oluştursanız kargo rakamlarınıda 0 olarak belirleseniz güzel olmazmı veya servis elemanı ile teslim gibi sonuçta birşey satıyorsanız ve bunu internet üzerinden satacaksanız sattığınız şeyin ne koşulda olursa olsun teslim edilmesi lazım sonuçta bir satıcı varsa birde alıcı vardır.

Merhaba bir arkadaş benim sorunum aynısını yazmış ama farklı bir yöntem ile çözülmüş.
Ben internetden hizmet satıcam. Mesela bir fotograf kursu. Kargoya hiç ihtiyacım yok.

KARGO bölümünü tamamen nasıl iptal edebilirim.

Cvp: Kargo Bölümünü İptal Etme

Ürünleri siteden eklerken ( indirimli ürün olarak ) eklerseniz sipariş esnasında kargo bölümü karşınıza çıkmayacaktır.

Kolay Gelsin.

Mağaza teslim kargosu düzenlersiniz. Müşteri yine nasıl teslim alacağını kendi seçer

Üst Alt