Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kargo Ekleme İle İlgili Bir Sorum Olacak.

mummy1990

Yeni Üye
Arkadaşlar Kargo kısmından kargo eklediğimde satın alma penceresinde eklediğim kargo görünmüyor. Bölge seçiyorum tekrar aynı kargoyu düzenlemeye girdiğimde tik kalkmış görünüyor. Ne Yapmalıyım?

Cvp:Kargo Ekleme İle İlgili Bir Sorum Olacak.

dostum bende de aynı sorun olmustu. my carrier diye bir kargosu var onu değiştir kullan. tik kalkıyor ve bu durum adamı kanser ediyor yoksa :)

Arkadaşlar diyelimki 5 tane kargo ekliycem. Onlar Çıkmıyor sipariş sayfasında yokmu yaa bunun bir çözümü????

yokmu çözümü?

Merhaba

Eklediğiiniz kargo firması üyenin kaydolduğu ekranda çıkan ülke olmalı yani.. üye amerikada ise türkiyenin kargoları karşısına gelmicek..

Bu yüzden eklediğiniz kargoyu eklerken türkiyeyi işaretlemelisiniz. sonucu burdan tekrar yazın.

iyi günler

yok olmuyor dediginiz gibi yaptim ama bir turlu olmadiii mesela benim sirketim fransada ve baya bir cok kargo sirketi var ben bunlari tek tek ekledim ma birturluu sipris sayfasindaa Bu adres icin kargo mevcut degildir yaziyoo herseyii denemim ama olmuyooo surum 1.2.4
Yardim edin lutfen
msn hakan.ersoy@hotmail.fr

Merhabalar,

Sorunuzu aynı şekilde denedim ve admin paneli / kargo / kargolar ekranından kargolarınızı düzenle ekranına gelerek,

Bölge :
Africa
Asia
Europe
Oceania
US

Sitenizdeki kullanıcınızın teslimat adresinde bildirdiği adresteki ülkenin burda işaretlediğiniz kıtalardan birisi olması gereklidir. Şu şekilde deneyebilirsiniz. Tüm kargoların buradaki bölge seçeneğini hepsini seçerek müşteri panelinden girip kargo ekranına gelerek görebilirsiniz.

iyi günler

evet sorun cozuldu cok tesekkur ederimmm

arkadaşlar ben mevcut kargoları sildim üzerine yazma şansım kalmadı bu nedenle.. yeni kargo ekledim ne dediyseniz yaptım ama cargo yok görünüyor satın almada..ne yapılabilir yardım edilirse çok sevinirim

kargonun(shipping) bulundugu dosya neyse onu ftp den orjinaliyle güncellesem düzelirmi? düzelirse b dosya tam olarak nerede bulunur lütfen yardım??

Arkadaşlar kargoları ekledikten sonra kargolara fiyatlandırma yapmadığınız taktirde kargolar aktif olmuyor buna çok dikkat ediniz. Bir kargo eklediğiniz zaman o kargoya fiyatlandırma yapmanız gerekmekte. Bu konu ile ilgili forumda açıklamam bulunmakta arama yaparsanız cevap bulabilirsiniz.

http://www.presta-tr.com/forum/22-hata-ve-buglar/4553-bu-adres-cin-kargo-mevcut-deildir.html
sorun burda anlattım ancak çözemeyen
www.bestalyans.com canlı desteğe veya bestalyans@hotmail.com msn bağlanın

arkadaşlar aynı sorun bende de var . 4 gündür uğraşıyom kafayı yicem artık. tamamen çorba oldu ülke ,bölge, fiyat hepsi karışmış durumda modülü ftp den tekrar tekrar attım ama benim bozduğum gibi duruyo . kargo ve ülke ayarlarını başa nasıl döndürürüm yani sıfırlayabilirmiyim. acil yardım lütfen yoksa bu yazıyı da yazamıcak hale gelicem kafayı sıyırmaktan

Kargo ve ülke-bölge düzenlemelei veri tabanina islendigi icin dosyalari ftpye yeniden yüklemek sorunu cözmez. Yeniden yükleme ancak kodlama hatalarini düzeltmektedir. Eger sitende düzenleme yapmadiysan yani ürün ekleme yapmadiysan sql dosyasini veritabanina yeniden yüklemen sorunu cözecektir. Eger düzenleme yaptiysan ve cok ugrastim bozmak istemiyorum diyorsan veritabanindan sadece ülke-bölge ve kargo bilgilerini iceren tabloyu bosaltip orjinal sql dosyasindan ilgili tabloyu veritabanina import etmen yapmis oldugun hatalari düzeltecektir

açıkçası bu yazıyı yazdıktan 1 hafta yada 20 gün sonra cevap geleceğini tahmin etmiştim. o arada uğraşiim dedim ve sorunu çözdüm.kargo için bölge belirlemem gerekiyormuş kurcaladım buldum sonunda . ama bu kadar hızlı bir zamanda cevap yazdığınız için teşekkür ederim by mcdaim. gerçekten şaşırdım. ilginize tekrar tekrar teşekkür ederim sanırım sitemi tamamlayıncaya kadar biiraz rahatsız edicem sizi .şimdiden hakkınızı helal edin hayırlı geceler:) ;)

Üst Alt