Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kargo İle İlgili

eakseven

Yeni Üye
İyi akşamlar dilerim;

Bir sorum olacaktı, nette aradım fakat tam bir sonuca ulaşamadım. Presta ile bir site yapıyorum.Şu na için localhost'ta kurulu. Sitemde fiyat kısımlarını kaldırdım ve tüm fiyatlar 0 TL olarak sistemde kayıtlı. Siteden kayıtlı müşterilerim sadece ürünleri seçip sipariş oluşturuyor ve oradan takibini yapacaklar. Ben kargo bölümünü bir türlü ayarlayamadım.

2 tip kargo olacak;
Birincisi : İstanbul İçi Teslim - Ücretsiz olacak fakat müşteri sipariş oluştururken kapıda ödeme veya banka havale seçeneklerini de seçebilecek. Bende ise ücretsiz yapınca direk ödeme alındı ile sipariş onaylıyor. Ödeme kısmını pas geçiyor. Yada her ikisini de ücretsiz yapıyor.

İkincisi : İstanbul Dışı Teslim - Ücretli 32 Desi için 10 TL bilgi olarak verilecek ve ödeme seçenekleri çıkacak.

Bu ikisini aynı sistemde ayarlayabiliyor muyum?

Şimdiden teşekkür ederim.

Fiyat '0' olursa ödeme secenegi vermemesi normal. Bir ücret belirlenmis olmali ki banka havale veya kapida ödeme secenegi versin.
Ancak kargo ücretsiz olarak ayarlayabilirsiniz. Aklima ilk gelen su. Kargo bedellerini her kiloya göre 0 yaparsiniz, ancak bedel uygulamak istediginiz ürüne ürün düzenleme sayfasinda extra kargo bedeli uygularsaniz kargo bedelinde sadece sizin herhangi bir ürüne vermis oldugunuz kargo bedeli gözükür.
Kolay Gelsin

Fiyat '0' olursa ödeme secenegi vermemesi normal. Bir ücret belirlenmis olmali ki banka havale veya kapida ödeme secenegi versin.
Ancak kargo ücretsiz olarak ayarlayabilirsiniz. Aklima ilk gelen su. Kargo bedellerini her kiloya göre 0 yaparsiniz, ancak bedel uygulamak istediginiz ürüne ürün düzenleme sayfasinda extra kargo bedeli uygularsaniz kargo bedelinde sadece sizin herhangi bir ürüne vermis oldugunuz kargo bedeli gözükür.
Kolay Gelsin

Bunu nasıl yapabileceğimiz tam olarak anlatabilir misiniz?

Ürünlerim 1000'e yakın. Benim sitemdeki amaç e-ticaretten ziyade İstanbul içi müşterilerime net üzerinden sipariş açma olanağı sağlamak. Bu arada da yeni müşterilerime de (İstanbul İçi) seçtikleri ürün için, Banka havalesi yada kapıda nakit ödeme seçeneği ile sipariş hazırlama imkanı sağlamak.

Ama şehir dışından da beni bulup teklif alan ve sipariş geçen müşterilerim içinde nakliyenin onlara ait olduğunu ve baz alacakları sabit desi fiyatını ve ödeme seçeneklerini bildirmek.

Bu arada şehir dışı teslimlerinde yüklü olan ödeme modullerinden sadece bir tanesini göstermekte mümkün müdür?

Teşekkür ederim.

Mümkün. Ancak önceden türkiyeye sehirler olarak bölgeler ekleyip örnegin hangi sehirde kapida ödeme seceneginin aktif veya deaktif olmasini belirleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Üst Alt