Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kargodan sonra Ödemeye geçmiyor

bulent344

Yeni Üye
merhaba bir site yaptrım ve herseyini tamamladım kapıda odeme modulunu aktif ettim urun sepete ekleniyor
özet
1
giriş
2
adres
3
kargo
4

Kadar geliyorum Sonra Ödemeye geçmiyor oldugu yerde yenileniyor nasıl yapmam gerekiyor kapıda odeme istiyorum ben bunun için bana yardımcı olabilirmisiniz iyi günler

Bu Konu hakkında yardımcı olabilcek varmı?

Ya Yardım edicek birileri yokmu neden boyle oluyor

o kapıda ödeme modülünü kaldırıp tekrar denermisin. yada havale seçeneği açık kalsın kapıda ödeme modülü sorunlu olabilir

yok admin denedim kaldırdım tekrar yukledim olmuyo kapıda nakiti kapattım tek havaleyi bıraktım yine olmadı ya kargodan gecmiyor orda yeniliyor sizde bakabilirsiniz burdan

Son düzenleme:
order.php?step=2 geçmiyor anlıycagın orda takılıyor oldugu yerde ileri dedikce yenileniyor o kadar

orjinal temaya cevirdim tekrar bakarmısın hala aynı hatayı veriyor :/

tüm ödeme modüllerini kaldırıp ftp ile orjinal arşivden bankwireyi upload edermisin

kaldırdım yukledim olmadı tekrar bakarmısınız olmuyo ya kargodan ileri geçmiyo ne yapmam lazım baska bir hostingede prestadan indirdigimi yukledim
era hani bastan bi tane de kurym en sıfır hali olsun hata bendemi nerde diye ama bunda da olmadı odemeye geçmiyor nasıl bi ayarlmada hata yapıyorum anlamıyorum ya of :/

tüm ödeme modülleri kaldırıp dene ve hata veren sayfayı ekran görüntüsü olarak yollarmıısn burdan

Ekli dosyayı görüntüle 10

kargodan ileri diyorum oyle kalıyo gecmiyo yenileniyor aynı sayfada oyle kalıyor yukledim fotoyu siteyi de vermiştim size onceden girip sizde bakabilirsiniz girip tekrar en basında :/

olmıcak mı bu nasıl yapıcaz sorun ne hiçbirsey anlamadım

o hatada yazdığı gibi üye olan kişiye hiç bir kargo firmasının teslimt yapması mümkün değil sisteminizdeki herhangi bir kargoyu uluslar arası tüm yerler için işaretleyin düzelecektir

peki onu nasıl yapıcam ben ptt diye bir kargo yaptım goremedim ayrıca bi tane kargo olsa sorun cıkartırmı ve odeme modulleri tekrar yukluyorum

kargolar kısmında taşıyıcılardan düzenleye basın sonra tüm seçenekleri işaretleyin

Üst Alt