Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kargodan sonra Ödemeye geçmiyor

olmadı ptt diye kargo yaptım herseyini onayladım avrupa diye ulke actım turkiye dahil ettim yani bir sorun yok gibi gozukuyor ama hala aynı hatayı veriyor baska ne yapabilirz olmadı mail adresinizi verin telefonla ozelden yapalım yada giriş bilgilerini veriyim nede olsa suan denemede baska bir yere kurucam bunu yardım edin lutfen ya :/ yapamadım 3 haftadır yapıyorum bunu

eklermisiniz ordan konusalım

Son düzenleme:
kargolar kısmında taşıyıcılardan düzenleye basın sonra tüm seçenekleri işaretleyin

bunu denedinmi?

kargo ayarlarında sorun var ülkeleri işaretlemelisin bir taşıyıcının düzenleme ekranından

Ekli dosyayı görüntüle 12Ekli dosyayı görüntüle 13Ekli dosyayı görüntüle 14
bunu denedinmi?

kargo ayarlarında sorun var ülkeleri işaretlemelisin bir taşıyıcının düzenleme ekranından
Buna ek olarak ayrica kiloya göre ücretlendirmede yapmaniz gerekmektedir. Gargo sistemini tamamlamadan bir sonraki asamaya gecmemesi normal. Önce kargo firmasi düzenliceksiniz, sonra kilo veya mesafeye göre ücretlendirme yapacaksiniz, siteniz cok dilli ise yurt disi satisida aktif ise zone yani devletlere görede fiyatlandirmasi yapacaksiniz. Bu düzenlemeler yapildiktan sonra ürünü satin alacak ziyaretci adres bilgilerinde hangi ülke veya bölge belirtmisse o bilgiye göre kargo cekecek ve bir sonraki asama olan ödemeye gececektir

Son düzenleme:
Üst Alt