Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kasaya Git'e Tıklayınca Direk Özete Gelmesi Lazım

FK Designer

Yeni Üye
Merhabalar, web siteme presta kurdum ve faydalanıyorum. Ancak bir sorunum var. Şimdi her müşteri alacağını aldıktan sonra "sepet" e tıklamaz, kasaya git'e tıklar. Yani işiniz bittiyse kasaya gitmek daha mantıklı. Müşteri kasaya gite tıkladı ve indirim kuponu girecek ama olmuyor, neden çünkü ödeme aşamasında direk adresten başlıyor. Oysa kasaya git'e tıkladığında sipariş özeti görüntülenmeli yani en baştaki aşama. Bunu nasıl yapabilirim bir ayarı vardır eminim, lütfen sizden destek bekliyorum. Teşekkürler.

Cvp: Kasaya Git'e Tıklayınca Direk Özete Gelmesi Lazım

Anlatamadım mı yoksa kimse bilmiyor mu ?

Cvp: Kasaya Git'e Tıklayınca Direk Özete Gelmesi Lazım

Merhabalar

Anladığım kadarıyla Sepet bloğundaki iki butonunda aynı yere yani Sepet butonundaki adrese gitmesini istiyorsunuz bunun için:

modules / blockcart / blockcart.tpl dosyasındaki alttaki kısmı bulun

<a href="{$base_dir_ssl}order.php?phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" class="button_small" title="{l s='Cart' mod='blockcart'}">{l s='Cart' mod='blockcart'}</a>
<a href="{$base_dir_ssl}order.php?step=1&phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" id="button_order_cart" class="exclusive" title="{l s='Check out' mod='blockcart'}">{l s='Check out' mod='blockcart'}</a>

alttaki ile değiştirin:

<a href="{$base_dir_ssl}order.php?phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" class="button_small" title="{l s='Cart' mod='blockcart'}">{l s='Cart' mod='blockcart'}</a>
<a href="{$base_dir_ssl}order.php?phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" id="button_order_cart" class="exclusive" title="{l s='Check out' mod='blockcart'}">{l s='Check out' mod='blockcart'}</a>

Umarım faydalı olmuştur. Eğer çözüm olmassa tekrardan yazın iyi günler

Üst Alt