Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

KATAGORİ LİSTESİ İSTEDİĞİM GİBİ SIRALANMIYOR ?

Nostrakabus

Yeni Üye
Benim şimdiki sorunum Admin'den katagori başlıkalrını oluşturyorum ama ana sayfadan baktığımda sırlamanın benim istediğim sıra ile değilde, harf sırasıan göre gitmesi.

Örnek :

[ul] * Deodorantlar
* El ve Vücut Bakımı
* Makyaj
* Parfüm
* Saç Bakım

[/ul]
oysa ben ,

[ul]Parfüm
Makyaj
vs..
[/ul]

şeklinde dizilmesini istiyorum bunu nasıl yaparız.? bir kaç taktik dendim amasonuca varamadım. Yoksa içerdine girip CSS ve dosyalarımı karıştırmam mı lazım ?

Cvp:KATAGORİ LİSTESİ İSTEDİĞİM GİBİ SIRALANMIYOR ?

admin paneli kategoriler kısmından kategori isimlerini düzenlerken kategori isimlerinin başlarına 01. 02. diye numaralandırmalar koy. mesela parfümün birinci sırada olmasını istiyorsan 01.parfüm olarak adlandır. numaralar sitede gözükmez bu sadece sıralamak içindir. yani kategorilerde parfüm kategorisi 01. parfüm olarak gözükmez yine parfüm olarak gözükecektir. iyi günler.

Tekekkür ederim uygulama başarılı oldu. Demek ki işin "püf noktası" sayıların sonuna nokta koymakmış ,ben normal yazmıştım olmamıştı.
Yardımızız için teşşekürler

Yılmaz DURU

Presta maalesef kategorileri alfabetik olarak sıralıyor. Yani diğer sistemler gibi kendiniz sıralama yapamıyorsunuz. Ben sorunu ..ürün .ürün olarak çözdüm. Tabii a, b, c diyede yapılabilir

Üst Alt