Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kategori alanlarını çoğaltmak

Techno_maynaQ

Yeni Üye
Prestashop v1.1 kullanıyorum. Kullandığım tema: prestashop2. Sebil bilgisayardan ürün çekmek istiyorum. Kurulumda gelen bütün kategori seçneklerini, ürünleri temizledim. Sorunum: Sebil bilgisayardan gelen xml dosyasında toplam 16 alan var. Bunlar: malkodu(Id'ye uymuyor çünkü harf ile kod mevcut), maladi, stok, bizimfiyat, fiyat_a2, fiyat_a3,fiyat_a4,marka,bayi fiyat, dovizkod,vergikod,kategori1,kategori2,kategori2,ozellik, değer. Ancak prestadaki alanlar: ID,aktif,isim,anakategori,tanım,metaetiketi,metaanahtarı,metatanımı,url tekrar yazımı,resim urlsi.Bu bilgiler doğrultusunda 2 sorum var:

1) Prestashop'daki alanları Sebil'den gelen bütün bilgileri içerecek şekilde nasıl düzenlerim?
2) Bu dosyaları aktarırken kategori, altkategori olan ürünlerde nasıl içeri aktarma yapabilirim?

Cvp:Kategori alanlarını çoğaltmak

Merhabalar,
Sebil bilgisayar firmasına XML örneği talebinde bulundum. Dönüş olmadı henüz sizde mevcut ise XML örneğini burdan paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım.

teşekkürler

Cvp:Kategori alanlarını çoğaltmak

özel mesajdan atıığım linklerden dosyaları indirebilirsiniz. Bu konuda hızlı bir şekilde çözüm üretebilirsek yardımlaşarak çok iyi olur.

Üst Alt