Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kategori altinda kategori

Altar

Yeni Üye
Selam ben Hollandadan katiliyorum Hollanda forumlarinda cevapbulamadim bir de vatandaslarimdan deneyim dedim umutluyum.

categori

NOKIA--
--Nokia N96
------pil
------canta
------doldurma ciyazi
--Nokia 6300
------pil
------canta
------doldurma ciyazi
--Nokia 8810
----
----
----
--Nokia 3200
---
---
---
vesayre

altkategori olan pil, cant, doldurma

bunlari tek tek girmeden urun gibi isaretleyip diyer lerinede ekleyebilir miyim.
ornegini burdan gorebilirsiniz http://shop.turkohosting.com
tesk

Cvp:Kategori altinda kategori

Bu tip Bir sıralama yerine Pil - Çanta - Doldurma Aleti Diye 3 kategorinin altında Ürünlerinizin modellerini girseniz daha sağlıklı bi sistem ortaya çıkacaktır. ancak Bu tip bir sistem yok Her biri için alt kategorileri tek tek açmanız gerekli. yada SQL komutu oluşturarak tek seferde tüm kategorilerin altına kategorileri aabilirsiniz. buda Türkçe karakterlerde fln sıkıntı yaşayabilirsiniz dahada büyük sıkıntılar çıkabilir. Eğer çok fazla ürününüz varsa burdan yada iletişim kısmından bana iletin SQL komutunu burdan yazmaya çalışalım.

teşekkürler

Selam ilginiz icin tesekur ederim kategorileri simdi bitirdim sql komutu ile kategorilerin altina nasil kategori ekleyebilirim.

Ornek: http://dutchaccesoires.nl/441-Acer-DX900

saygilar altar

sql komutu ile deniyorum fakat birturlu olmuyor yardimci olursaniz cok sevinirim tes

SQL komutunda ekstradan id_parent değeri eklenecek ve her kategorinin ana kategorisinin idsinide bu bölüme ekleyeceksiniz. normal kategoriyi SQL de nasıl ekliyorsanız, aynı komutu yazacaksınız, id_parent kolonunuda hangi kategorinin alt kategorisi olacaksa ekliceksiniz. ilk olarak konu açıldığı zaman SQL komutunu üretmiştim ancak şu an o kaynağa ulaşamıyorumm..

bu şekilde deneyip tekrar burdan bildirin..

teşekkürler

ek olarak baz aldığınız SQL kodunu burdan yazın, alt kategori için naısl olması gerektiğini izah edelim

wMaster yazan:
SQL komutunda ekstradan id_parent değeri eklenecek ve her kategorinin ana kategorisinin idsinide bu bölüme ekleyeceksiniz. normal kategoriyi SQL de nasıl ekliyorsanız, aynı komutu yazacaksınız, id_parent kolonunuda hangi kategorinin alt kategorisi olacaksa ekliceksiniz. ilk olarak konu açıldığı zaman SQL komutunu üretmiştim ancak şu an o kaynağa ulaşamıyorumm..

bu şekilde deneyip tekrar burdan bildirin..

teşekkürler

ek olarak baz aldığınız SQL kodunu burdan yazın, alt kategori için naısl olması gerektiğini izah edelim

Selam aylardir deniyorum basaramadim lutfen yardimci olursaniz seviniri tes

Toppeel buda benden
logo.gif
[file name=toppagepeel.rar size=194867]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/toppagepeel.rar[/file]

Üst Alt