Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

KATEGORİ menüsündeki yazi rengini değiştirme ?

LooserJack

Yeni Üye
Kategori menüm tamamen gri renkte , sitede gri renk , diğer menülerde.. kategori rengimi en azından yeşil tonlarına çevirmek istiyorum belli olması için , Hangi dosyadan olur bu ?

tşk.

themes klasöründe senin temanın olduğu yerde css var oradan değişiyor ,tam dosya adını uzman olanlar sana söyleyeceklerdir ama yazan olmassa ben dener söylerim .

saol metehan , o kadarını tahmin ediyorum ama bende bulamadım tam yerini.

div.block .block_content
tema / css / global.css dosyasında üstteki tagı bulup düzenleyebilirsin. Fakat şöyle bir durum var Kategori bloğunun kendine has sitili yok default temada yani tüm blok içeriklerinin stilleri tektir. Tabi bu kendi kullandığın farklı bir tema varsa değişkenlik gösterir.

En iyi yöntem şudur modules/ blockcategories içindeki tpl dosyasından " block_content " kelimesinin yanına boşluk atıp " block_content ozelkategorisitilim " şeklinde yapıp css de yeni bir satırda

Kod:
.ozelkategorisitilim{
font-size:14px;
font-weight:bold:
color:red;
}

gibi kendine has bir stil oluşturabilirsin

Bir yoluda iexplorer ile sayfanizi acin, tarayicinin üst tarafinda secenekler sekmesinden (Almancasi entwicklertools) düzenleme butonunu tiklayin burada sayfanizdakü her bölümün hangi css dosyasindan ve kodlarini göreceksiniz. Belirtilen css dosyasindan ilgili css tablosunu bulabilirsiniz.Bu sekilde satir satir renk, yazi boyutlari vs kendinize göre düzenleyebilirsiniz

tşkler adminler .. sitenin yeni arayüzü ile cevaplarda hızlandı ;)

Bu forum sistemine geçişi bu yüzden istiyorduk daha iyi artı seo daha iyi bu sistemde yalnız ön yüz tasarımı hakkında düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirim

Üst Alt