Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kategorideki ürünlerin gözükmemesi

driwer

Yeni Üye
arkadaşlar ilk açtığım kategori ve alt kateğorideki ürünler ana sayfamda çıkmakta ancak diğer kategoriler ve alt kategorideki ürünler çıkmıyor, yani her kategorideki ürünleri ana sayfada bir iki tane göstermek istiyorum nasıl yapabilirim acaba teşekkürler

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi

ana sayfada veya hangi kategoride göstermek istiyorsan ürün düzenlerken göstermek istedigin kategori veya alt kategoriyi isaretlemen gerekli

sevgili abiciğim bunu tam olarak nasıl yapacağımı söylermisin acaba. Suan ilk eklediğim ürünler ana sayfada var ancak ikinci ve ücüncü vs eklediğim kategorideki ürünleri gösteremiyorum hangi menüden isaretleyeceğim şimdiden teşekkürler

Ürün detalarini düzenlerken kategoriler listesinden düzenleyeceksin. kategori veya alt kategorideki ürünün pozisyonunu home secerseniz ana sayfada gözükür. Ancak home secili olan ürünmlerin sayisi ile sana sayfada gözükecek sayilar ayni olmalidir. Yani eger ana sayfanizdaki ürünler 10 adet olarak sinirlandirilmis diyelim. 11. ürün ana sayfada gözükmeyecektir.
Kolay Gelsin

peki deneyeceğim abiciğim Allah razı olsun ancak ana sayfada 10 tüne ürün var bunu yükseltebilirmiyiz acaba
Abi denedim yapamadım. Simdi mevcut olan kategoriye ürün eklerken home page olarak seçeceğim doğrumu anlamışım yani alt kategoridede olsa ürün yine home page seçeceğim değilmi

Evet. Mesela bir ürün düzenliyorsunuz. Bunu mesela kategori A "ya ait bir ürün. Düzenleme sayfasinda kategori A sececeksiniz ve bu ürününüz kategori A da gözükecek. Ayrica en üstte "Home" sectiginizde ayrica ana sayfada gözükecek. Yani featured modulünde. Ana sayfada gözükmesini istediginiz ürün sayisinida yine admin panel modullerden Ana sayfada gözükecek ürünler modulünden sayiyi artirip azaltabilirsiniz (Türkcesini bilmiyorum almancasi Produktempfehlungen auf der Startseite v0.9 modulü)

yok abi dediklerini yaptım ancak olmadı çıkmıyor ana sayfada nerede hata yapıyorum acaba

Hata yapmiyorsun ancak dogru uygulamayi tesbit edemiyorsun. Ürün düzenleme sayfasinda hani kategori agaci var ya. sol baslarinda kutucuklar var. Hangi kutucugu isaretlemissen ürün o kutucugun kategorisinde gözükür.

acaba bununla ilgili başka bir ayarmı var dediklerinizi yapıyorum ama nafile

Nasil yapiyorsun. Adim adim anlat

önce ürünle ilgili ana kategoriye yani mesela
1-piyanolar bölümüne giriyorum(ana kategori)
2- alt kategori olan Digital piyanolar giriyorum
3- onunda alt kategorisi olan Roland'a giriyorum gerekli islemleri yaptıktan sonra sol tarafta altta bulunan kategori bölümünden piyano-digatal ve oradanda roland'ı kutucuklardan seçiyorum. Üst menüde dediğiniz gibi home page yazıyor bu kadar yaptığım işlemler abi

Yaptigin islem dogru. Admin panelden katalog sekmesini tikla. Kategorilerin altinda home pagedeki ürünler listelenir. KAc adet ürün olduguna bak ve sayfanda gözüken 10 adet ürün olduguna göre fazlasi ana sayfada gözükmez. Ancak modullerden ana sayfada gözükecek ürünlerin sayisini artirmak sureti ile diger ürünleri ana sayfada gösterebilirsin

ana sayfasdaki ürünlerin sayısını 10'dan 16 yaptım ama yine aynı sekilde çıkıyor diğer kategorilerdekiler çıkmıyor

toolas/smarty (veya smarty_v2/compile klasöründeki %%00^00E^00E95D7F%%sofortueberweisung.tpl.php bu sekilde gözüken dosyalari sil ve tekrar sitene bak. cookiesten eski halini görüyor olabilir

sayın adminin özür dilerim ama her iki klasörde de bu söylemiş olduğunuz php dosyası yok valla

olmamasi mümkün degil. Ana dizinde tools klasöründe. Prestashop sistem kullanmiyorsan bise diyemiyecegim

abi
toolas/smarty (veya smarty_v2/compile klasöründeki %%00^00E^00E95D7F%%sofortueberweisung.tpl.php

böyle bir dosya yok
%%00^00E^00E95D7F%%sofortueberweisung.tpl.php

Edit: hocam yeni bir klasör indirdim Türkce 1.4.4.0 tam sürüm Türkce diye onun içinde de smarty klasörleri boş çıkiyor veya sadece index.php dosyası var

Ben bu dosyayi demedim ki. Bu sekilde gözüken dedim. Yani index.php veya baska bir dosyayi silmeyesin diye.
Yani %%00^00E^00E95D7F% bu sekilde baslayan dosyalari sileceksin

hocam
%%00 bu sekilde başlayan smarty 2 klasöründe yüzküsür dosya ve bir de index php dosyası var %%00 bu sekide başlayanların hepsinimi sileyim sadece indexmi kalsın

evet. o dosyalarin hepsini sil. Merak etme aninda tekrar geri gelecekler

Üst Alt