Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kombinasyon sorunu

despperra

Yeni Üye
hoacam bu kombinasyonu nasıl yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz

Cvp: Kombinasyon sorunu

Yazili olarak anlatilmasi zor. Öncelikle kombinasyon grubu olusturacaksiniz. Örnegin renk, ve bu reng grubuna gercek renk olusturacaksiniz. Örnegin kirmizi, siyah, sari. Bunlari olusturduktan sonra ürün detaylarinda kombinasyon secip grup sececeksiniz yani renk grubu, hemen onun altinda Attiburutedende verdigimiz örnek renkleri secieceksiniz. Bu islemleri yaptiktan sonra ayni en altta renkler gözükecek. sonunda kaydedeceksiniz ve ürün incele tiklandiginda secenekler gözükecek. Müsteriniz almak istedigi ürünün renklerini secebilecek.
Yazili olarak anlatimdan anlamaniz biraz zor. Deneyerek kendinizde cözebilirsiniz.
Kolay Gelsin

peki sayın hocam bu kombinasyona renk ve vsleri silip şöyle bişey yapamaz mıyız
[attachment=618]en.png[/attachment]

Tabiki. Bu sizin elinizde olan bir sey. Her hangi bir sinirlama yok. Istediginiz miktarda secenek uygulayabilirsiniz

nasıl peki hocam yardımcı olabilir misiinz

hocam ayrıca döviz mödülünde bir sorun var yükledim aktif ettim ama yine görünmedi.

Döviz modulünü napicaksin. Ingiltereye malmi saticaksin. Geeksiz modulleri kullanmamanizi öneririm. Bunun yerine google tercüme modulü kullanmaniz kafidir

hocam ben genelde dolar üzerinden alıyorum ürünleri ve tl kurundan satıyorum yani anlicağınız doviz modülü şart yani

[quote="despperra" post=10331]böyle bişeyin mümkün olduğunu söylediniz ama nasıl yapılacağı hakkında bi bilginiz var mı hocam.Hocam kusura bakmayın çok soru sorduğumun farkındayım
[attachment=618]en.png[/attachment][/quote]

Daha öncede belirttigim gibi bunu yazili olarak anlatmak cok zor. Elimden geldigince anlatmaya calistim. Deneyerek isi cözeceginizden eminim. Biraz hgayret göstermelisiniz

Üst Alt