Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kombinasyon sorunu

mehmetgul1806

Yeni Üye
Arkadaşlar Merhaba. Presta 1,2,5 Türkçe yukledim. Bayağı bi düzenleme yaptım. İşime yarar bir hale getirdim. Ürün ekliyorum. Renk beden ekliycem. Bu özellikleri oluşturdum. Ürün güncelleden 3 adım olan kombinasyndan bunları seçip ekliyorum. Lakin şöyle bir sorunum oldu. Renk ve Bedeni Her ikisini birden ürüne eklediğimde sitede bu ürün şuan stokta yok uyarısı alıyorum. lakin sadece renk yada sadece beden kombinasyonu ekeldiğimde ürüne böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Yardımlarını bekliyorum
Saygılarımla
[attachment=627]1.jpg[/attachment]

[attachment=628]2.jpg[/attachment]

Cvp: Kombinasyon sorunu

Merhaba. Sanırım farumda bu konuya cevap verebilecek birileri yok. Farklı bir dorumdan konunun cevabını buldum ve bu sorunla karşılaşan başka birileri için cevabı yazıyorum. Umarım faydalı olur.

Kombinasyon kısmında ürün birleşim jeneratörünü kullanmamız gerekirekir. Ozaman sorun ortadan kalkacaktır.
Saygılarımla.

Cvp: Kombinasyon sorunu

1.2.5 Kullanan pek kişi kalmadı ve v1.3 de bu sorun çözülmüştü.. Sanırım o yüzden kimsenin bilgisi yok.. Bende şimdi bakabildim mesajlara.. Versiyon güncellemenide tavsiye ederim çok fazla eksik çıkabilir 1.2.5 te

Bol kazançlar dilerim

Üst Alt