Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

KREDİ KARTI ile ödeme alma

FcHunter

Yeni Üye
arkadaşlar slm,
siteme ürünlerimi yükledim ancak bu ürünlerin kredi kartı ile satışını yapmak istiyorum.
Bu konuyla alakalı ne tür bir prosedür takip etmem gerekiyor, örneğin; prestashop ayarları ve/veya bankaya başvuru yapılması konusunda.
Lütfen Yardım.
Bilgisi olan arkadaşlardan önemle rica ederim.

Cvp:KREDİ KARTI ile ödeme alma

oncelikle bir sirketin olması lazım vergi levhan vb ticaret odasına kaydın sonra gidip sanal pos için basvuracaksın onlar sana kod vericek o kodla sitenden online kredi kartı işlemi yapabilirsin

Verdiğin bilgi için teşekkürler ama hazırda 3.000 YTL yok :). öğrendiğim kadarıyla bazı kuruluşlar (örneğin ürün temin ettiğimiz şirketler) kendi hesaplarını sana active edebiliyorlarmış.

Sorun şu ki ödemelerin tamamı anlaşmalı olduğun, yani kredi kartı sistemini kullandığın firmaya yapılıyor. Şayet iyi derecede güvenebilirsek (ama nasıl!) bence çok fazla birşey kaybedilmez. :)
Örneğin; internette Kredi Kartı ödeme hesabını kullandığımız firma bize haftalık geri ödeme yaparsa, ancak 1 hafta boyunca sitemizden yapılan alışverişlerin ücretlerini kaybederiz. Bence denemeye değer çünkü 1 Şirket kuruluşu (2.000 YTL) + o şirketin muhasebe işlemleri hemi de aylık (450 YTL) bazda hesaplandığında, 1 haftalık bir batakla kurtarabiliriz diye düşünüyorum.

Tüm arkadaşların fikrini bekliyorum.

Paylaşıma ve Emeğe Saygı.

Değerli adminim şöyle bir mödül olabilirmi. Mesela kredi kartlarının oranlarını düzenleyebileceğin ve bu oranlara göre ödeme seçeneklerini ürünlerin altına ekleyen çok büyük bir ihtiyaç olacağını düşünüyorum

Şu an için aktif olarak çalışan bir kredi kartı modülü yok. olduğu/yapıldığı zamanda bunlar kolaylıkla yapılır.

ilginize ve sabrınıza teşekkürler.

oscommerce için yapılan vardı bir forumda görmüştüm ve ücretsizdi dosyalarıda bende olması lazım bunu siteye uyarlayabilecek arkadaş varmı.

wMaster yazan:
Şu an için aktif olarak çalışan bir kredi kartı modülü yok. olduğu/yapıldığı zamanda bunlar kolaylıkla yapılır.

ilginize ve sabrınıza teşekkürler.

var ama saygıdeğer vatandaşımız 400 YTL para istiyor..:woohoo:

Üst Alt