Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kur Guncelleme

Tarabyal-

Yeni Üye
Merhaba

1.1.0.3 versiyonda uzaktan kur güncelleme yapan yada ilgilenen oldumu acaba

eski versiyonda T.C.M.M. nin sayfasından ceken bir sekli vardı bu versiyonda calıma yapan oldumu acaba hiç

Cvp:Kur Guncelleme

Yok modül degil tam olarak dedigim aslında site içindeki ürünlerin fiyatını günlük kur bilgisine göre güncellemek dolar ytl arasındaki degişimleri hergün fiyatı elle degilde Tcmb nin kurunu alarak güncellemesi

Yönetim panelindeki

Payment > Currencies > dolar euro ytl kurların güncellemesi

Php kode olarakta

classes/Currency.php de xml olarak cekiyor

Merhaba,

Ekteki Dosyayı classes/currency.php ile yer değiştirin. (Dosyayı yedekleyiniz.)

TCMB'nin satış bilgileri aktif durumda. Alış bilgilerine çevirmek için:

Kod:
BanknoteSelling

Aşağıdaki ile değiştirin:

Kod:
BanknoteBuying
Not:2 Yer bulunmakta ikisinide değiştirmeniz gerekmektedir.
Çalışması için: Admin / Payment / Currencies Kısmından 1 kez Kur güncellemesi yapınız

Emeği için Sigma71 arkadaşımıza teşekkürler.

Orj:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/7286/kurulum_ayar_ve_gncelleme/kurlar_tcmbdan_cekmek_icin_burdan_buyrun/ [file name=KurGuncelleme.zip size=1907]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/KurGuncelleme.zip[/file]

Merhaba

bu 1.0 versiyonunda sorunsuz calışıyor sorun yok orda yanlız

1.1 versiyonlarda denedinizmi ben denedim ama calıştıramamıstım

Çok faydalı bir çalışma, emeği geçenlere teşekkür ederim. Yalnız benim bir ekstra isteğim daha var

kur yerine pariteleri yazdırabilirmiyiz? çünkü YTL karşısında 1 varken diğerlerinde 2.1 yada 1.5 var. bu da yanlış olmakta. bunun yerine YTL karşısında 1 varken Dolar karşısında 0,646 olmasını nasıl sağlarız?

Tarabyal- arkadaş;
Aynı sorun bende de var, bir türlü çalıştıramadım, sanırım o sorunu halen çözülmedi.

Merhaba,

classes/tools.php dosyasının 198. satırında alttaki kodları bulun:

Kod:
case 2:
$ret = number_format($price, 2, ',', ' ').' '.$c_sign;

burda bulunan "($price, 2," değeri ondalık kısımın uzunluğudur bunu istediğiniz kadar artırarak istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

selsarac yazan:
Çok faydalı bir çalışma, emeği geçenlere teşekkür ederim. Yalnız benim bir ekstra isteğim daha var

kur yerine pariteleri yazdırabilirmiyiz? çünkü YTL karşısında 1 varken diğerlerinde 2.1 yada 1.5 var. bu da yanlış olmakta. bunun yerine YTL karşısında 1 varken Dolar karşısında 0,646 olmasını nasıl sağlarız?

merbalar....
bütün forumu gezmeme rağmen hala çalışan bi eklenti bulamadım:(
(selsarac)kardeşimizin de bahsettiği gibi boyle bir seye cok buyuk ihtiyaç var...
bu onu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bu konuya kesin ve net bir şekilde el atarsa çok seviniriz....
şimdiden teşekkurler ilginiz için.
iyi çalışmalar....

Üst Alt