Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kurulum hatası

olcay

Yeni Üye
arkadaşlar bütün izinleri kurulum dosyasındaki gibi verdim onlardan ok aldım sadece tek kısım kaldı

# Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi

burada hata alıyorum ve ilerlemiyor lütfen yardım...

Cvp: kurulum hatası

Ftp den gerekli yazma izinlerini verdinmi bazı dosyaları "777" yazma izni verilicek Kurulum pdf ' de bunlar mevcut. Kurulum aşamasında "Yazma izinleri verilmiş gibi gözüksede" yazma izinleri verilmiş olmuyor.

evet pdf te yazanları aynen uyguladım hemde defalarca bütün versiyonlarını kurmaya çalıştım hepsindede aynı hata.bir yerde okudum "safemode" on olması lazım diye ona baktım bende off onunla bir ilgisi varmı gerçekten

Dosya izinlerini FTP programı ile veriyosan bazen problem yaratıyor. İzinleri Panelinden verirsen sorunsuz kullanabilirsin.

yok olmuyor 3 gündür uğraşmaktayım ve çok anlamsız bir hata.yanlış yapıyorum belki diye 100 sefer okudum okudum sildim yaptım hata burada bakarsanız bi sevinirim...
http://www.cakirbaharat.com/shop/install

kurulum esnasında gösterilen dizinler ve "ALT KLASÖRLERE" 0777 izni vermeniz gerekli

herşeyii yaptım aynen uyguladım hemde defalarca.safemod ile alakası varmı peki ?

Cvp:kurulum hatası

kodlarda install/classes/ConfigurationTest kodla alakalı false kodunu true yap düzelecektir

Üst Alt