Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım

"o satır boş olmalıydı" derken "1" olan yerlermi... ?

Sanırım anladım. ben ilk yaptığımda hata falan vermiyordu.. Bu son yaptıklarımda bunu yapmaya başladı... Siteye girip şifremi unuttum dediğimdede sadece 360 dakikada 1 şifre değişikliği yapabilirsiniz diye bi uyarı veriyordu... Ama ben işlemi ilk yaptığımda (Database den) şifre kısmına normal şifremi yazmışdım atıyorum şifrem "yusuf" sa bende oraya direk "yusuf" yazmışdım... şimdi ne yapmalıyım...bunların hepsini (yani bu yaptığım tüm işlemleri) silip-iptal edip başdan yapamazmıyım...?

bakın ps_employee ye girdiğinde gözata bas sonra orda bulunan 1 id li yöneticinin solundaki thicki işaretliyip Sil deyin sonra üst kısımdan ekle deyin şifre kısmına ise anlatımdaki şifreyi yazın 12345678 ile sisteme girebilirsiniz.

Yapdım hemen. girmeyi denedim ama "employee does not exist, or bad password" acaba biraz beklemekmi gerekli...?

Biliyorum sizi çok yorum ama.. Login penceresinin üstünde bööyle bir uyarı var .. Bu nedir acaba...?
Picture_1-a27fdbbd2dea6bafec92299269de60d5.png

employee doesn't exist bulunmuyor yönetici yok hatasıdır mysqle ekleyememiş olabilirsin.

Kaç defa silip yeniden yapdım halen aynı şey...

biz bu prestayı yapamıycaz sanırım :(

olmaycak die bişi yok ama sıfırdan kurmanı öneririm. diğer hataları umarım bir daha vermez farklı veritabanı adı gibi bazı şeyleri değiştir. ve tekrar kurmayı dene dediğim gibi olmaycak bişi yok.

Tamam hocam şimdi birdaha deniyeceğim... Gelişmelerden sizi haberdar ederim :(

Hocam herşeyi yeniden yükledim... dosyaları DB'i ama değişen hiçbirşey olmadı...
Şifemi Kullanıcı adımı giriyorum

employee does not exist, or bad password diyor.

Şifremi unuttum diyorum mail adresimi yazıp send butonuna tıklıyorum bu seferde

You can regenerate your password only each 360 minute(s) diyor :(

Bu kullanıcı adı (mail) ve şifre olaylarını ftp'yeattığımız herhengi bir dosyanın içeriği değiştirerek yapma gibi bi şansımız varmı...ne biliyim yada daha farklı bi yöntemle :(

ordaki takvim ekranı gelince daha önceki bir tarihi seçersen 360min hatası vermez

Evet eski tarih yapınca oldu... şifre gönderildi diyor ama bana halen gelen giden bişey yok...

Ne sorunmus 9 sayfa olmus :))

sorma arkadaşım yaa... böyle giderse 90 bile olur :(

Sayın admin...

Çözülmeyecek bişey yok diyosunuz fakat; halen bu Presta da ilk gün ki karşılaştığım hatadan 1 adım bile ilerlemiş değilim...

Ben size hostinginizde problem var diyim o zmn. daha bişi aklıma gelmiyor. domaininizi benim belirteceğim ns lere yönlendirin benim hostumda kullanın direk çalışsın her şeyiniz hostunuzda problem olduğunu görün. online olduğunuzda Online Destekten ulaşırsınız bana.

Bugün sürekli online olmaya çalışıcam hocam...eğer dilerseniz...

j_yusuf_gs@hotmail.com dan da irtibata geçebiliriz.

senin problemine cvp olurmu bilemem ana şunu deneyebilirsin. localde kurulum yap ve daha sonra dosyalarını ve veritabanıı host a upload et o şekilde dene ben host da bulunan sistemi local e çekip çalıştırmayı başardım

Bu arada arkadaşın problemi giderildi. hosttan kaynaklanan problemlerden dolayı sitesi çalışmıyordu. MySQL sürümü eksik gibi gördük ama kendi hostingi ile daha görüşmemiş sanırım en kısa sürede kendisi burdan neler olduğunu yazacaktır.

teşekkürler

AYNI SORUN BENDEDE VAR

Üst Alt