Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kurulum sırasında hata alıyorum

equinox

Yeni Üye
Merhaba PrestaShop scriptinde yeniyim daha önceleri opencart kullanıyordum prestashopu denemek istedim ancak kurulum sırasında

PHP parameters:
Your PHP sessions path is not writable - check with your hosting provider: /tmp

hatasını alıyorum anadizinde tmp dosyasını bulamadım sadece img klasöründe var onunda iznini 777 yaptım olmadı internette araştırdım çözüm bulamadım bunun çözümünü bilen var mı?

Merhaba PrestaShop scriptinde yeniyim daha önceleri opencart kullanıyordum prestashopu denemek istedim ancak kurulum sırasında

PHP parameters:

hatasını alıyorum anadizinde tmp dosyasını bulamadım sadece img klasöründe var onunda iznini 777 yaptım olmadı internette araştırdım çözüm bulamadım bunun çözümünü bilen var mı?

cpanel dosya yöneticisinde public_html den önceki klasörde tmp dizini olacaktır oranın yetkisini verin veya hosting firmanıza bilgi verebilirsiniz

PHP parameters:

cpanel dosya yöneticisinde public_html den önceki klasörde tmp dizini olacaktır oranın yetkisini verin veya hosting firmanıza bilgi verebilirsiniz

Hocam verdim ama gene olmadı hosting firmasıda script desteği vermiyormuş cpanelden kurulum yaptım oldu şimdi kullanıyorum teşekkürler

Üst Alt