Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kurulum tamamlandı fakat çalışmıyor.

sysreb

Yeni Üye
Selam arkadaşlar.
Ben ingilizce sürümünü kurdum.
sunucu özellikleri;
php 5.3
mysql 5.5

kurulum esnasında hata olmamasına rağmen
siteye ve admin paneline girmiyor.
boş sayfa çıkıyor.

bir eksiklik var mutlaka ama ben anlayamadım.

yardımcı olabilir misiniz ?

Cvp: kurulum tamamlandı fakat çalışmıyor.

Kurulum aşamasında yazma yetkisi verilmesi gereken tüm dosyalara gerekli izinleri verdin mi? Yani tools/smarty/compile dosyasinin yazma izni (CHMOD 777) mi?

dosya izinlerinin ne olduğunu nasıl anlıycağını bilmiyorsan şöyle söylim..Ftp yaptınya sunucuya ftp ile sunucuda dosyalarının üzerine gelip ilgili klasörü sağ tıklayınca ordan dosya izin numaralarını verebiliyorsun..

Kurulumdan sonra Firefox'da boş sayfa Explorer'da ise "500 internal server" hatası veriyordu..

Theme/prestashop/lang dizinine 777 izni vermediğim için kaynaklanıyormuştu.

onu düzelttim.adım adım diğer hataları düzeltmeye çalışıyorum adam gibi daha menüleri edit etmeye başlayamadım.Son 1 haftamı forumlarda ve bilgisayar başında geçirdim.

Bu arada diğer arkadaşlara şöyle bir soru sorsam ;
777 iznini vermek için , dizine ve alt dizinlere yetki vermek için kolay bir yol yok mu? özellikle
/modules dizinine 777 iznini vermesi insanın saatlerini alıyor

FTP Programlarında Örn filezilla da bunu kolaylıkda saniyeler içinde yapabilirsiniz

"FTP Programlarında Örn filezilla da bunu kolaylıkda saniyeler içinde yapabilirsiniz "

Ben cuteftp kullanıyorum..tavsiyenize uyarak filezilla 'yı deneyeceğim..
Teşekkürler

Hangi programi kullandiginiz okadar önemli degil. Ftp programinda yazma izni vereceginiz dosyalarin hepsini secin yani dosyalarin hepsini mavi yapin yazma izin kodunu yani 777 yaptiktan sonra tamam deyin. Böylelikle bir kac saniye icinde tamamina izin vermis olursunuz

Üst Alt