Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kurulumda 3. Aşamanın sonuçlandığı bir konu varmı?

mahocalife

Yeni Üye
Benim3ncü aşama sorunum var en az 7 başlık okudum sonuçlanmayan tam sonuçlanacak gibi görünüyor ama msn de anlatılmaya başlanıyor

birileri derdine derman arıyor ve konuyu açıyor ama konu sonuçlanmadan "msn adresini ver orda anlatayım" deniliyor

burası tarrtışma ve sorun giderme platformu değilmi aynı başlıkla ilgili sonuçlanmamış onlarca konu var neden diğer arkadaşlar bu sorunun sonucunu burada göremiyor ve sizde defalarca aynı şeylere cevap vermek zorunda kalıyorsunuz?

Sıkışınca yok işte herşeye aynı anda cevap veremiyoruz o zaman birşeye adam gibi cevap verinde aynı şeye 1000 kez cevap vermeden halletmiş olun.

Cvp:Kurulumda 3. Aşamanın sonuçlandığı bir konu varmı?

kurulumun 3. sorununda genelde veritabanı bağlantısı sağlanmadığı için ilerleme kaydedilmiyor. Yada veri tabanı dolu olduğu için. Bu doluluk eski sürüm dahi olsa ilerleme olmuyor.

Kurulumu el ile yapmak istiyorsan eğer ;

Eskiden presta shop kurulmuş bir veritabanın varsa ki eğer ;

/config/Setting.inc.php dosyasının içini açıp oraya gerekli veritabanı bilgilerini girdiğiniz zaman siteniz kurulmuş olacaktır.

Fakat versiyon 1.0 kullanıp Versiyon 1.1'e geçiş yapmak istiyorsanız veritabanları uyuşmuyor. O zamanda sorun çıkıyor tabi.

Bilmem anlatabildim mi?

Cvp:Kurulumda 3. Aşamanın sonuçlandığı bir konu varmı?

Tamam ben hallettim bilmeyen arkadaşlara söyleyim
Localde oluşturduğunuz siteyi yeni install klasörüyle beraber ftp prog. yoluyla hostunuza atın ve yeni database ayarlarıyla kurun, admine giriş için şifremi unuttum a tıklayıp localde kullandığınız mail adresinize göndersin ve yeni şifre ile hemen giriş yapıcaksınız.

İyi çalışmalar Kolay gelsin.

Üst Alt