Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kurulumda Siste Ayarları

sagolera58

Yeni Üye
arkadaşlar prestashop u hosttuma attı veri tabanını oluşturdum.İleri dediğimde hatayla karşılaşıyorum.AmaServer ksmında hala localhost yazıyor.adığım hata burda
Veri Tabanı Sunucusu Bulunamadı. Lütfen Kullanıcı Adı, Parola, ve Veri Tabanı Sunucusu İsimini Tekrar Kontrol Et

Cvp: Kurulumda Siste Ayarları

Veritabani ve siteniz ayni serverdeyse localhost olacak. Veritabani adi, v.Tabani kullanici adi ve sifrelerinizide girmeniz gerek

peki hocam 2.adımdada PHP Global Kayıt Seçeneğin Kapalı diye bir hata alıyorum bunla ilgisi oabilirmi

[quote="McDaim" post=10926]Veritabani ve siteniz ayni serverdeyse localhost olacak. Veritabani adi, v.Tabani kullanici adi ve sifrelerinizide girmeniz gerek[/quote]

peki hocam 2.adımdada PHP Global Kayıt Seçeneğin Kapalı diye bir hata alıyorum bunla ilgisi oabilirmi

Hostcunuzla görüsüp safe mod acmalarini söylemeiniz gerek

[quote="McDaim" post=10931]Hostcunuzla görüsüp safe mod acmalarini söylemeiniz gerek[/quote]
hocam prestashopu bugün kurmam gerekiyor.Sizden ricam ban msn veya başka biryerden uzak yardım flan ardım etseniz bugün yapmam gerekiyor.

Bu uzaktan yapilacak bir sey degil. Hostcunuzla görüsüp serverden safe mod acilmasi gerek

[quote="McDaim" post=10933]Bu uzaktan yapilacak bir sey degil. Hostcunuzla görüsüp serverden safe mod acilmasi gerek[/quote]
hayır ben o adımı geçiyorum veri tabanı oluşturduğumda kullanaıcı adı ve şifre vs. ayarlarının doğru olmasına rağmen hata veriyor 3. adımdan ilerleme yapamıyorum.Benim sizden istediğim yardım tam olarak bu

McDaim@hotmail.de ekleyin

Hocam tekrar teşekür ederim

Üst Alt