Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Kurulumdaki 3. aşama

cepsercan

Yeni Üye
selam arkadaşlar.. Siteyi komple silip tekrar yüklemeye karar verdim.. Yeni sürümü ftp den atıp www.xxxxx.com/install da 3. aşamaya geldim.. Veritabanını girdim kabul etti.. smtp mail bilgilerini girdim kabul etti.. İleri dediğimde Hata veriyor.. ve kesinlikle ilerlemiyor..

Aslıda bu konu daha önceki topiclerde çözüme ulaştırılmaya çalışılmış ve başarılıda olmuş..

Bakınız http://www.presta-tr.com/forum.html?func=view&catid=24&id=330

Fakat bu topicde çözümüne nasıl ulaşılmış bu yazılmamış..

Hata demiştim aslında hatada değil.. Aynen şöle bir yazı çıkıyor..

Prestashop Veri Tabanı Oluşturuluyor , Lütfen Kurulum İnstall Dosyasını Silin veya İsmini Değiştirin

İnstall klasörünün ismini değiştirdim kurulum tamamlamadığı için ilerlemiyor.. Silemiyorum çünki kurulum bitmedi.. daha sonraki adımlara geçebilmem için gerekli.. Ney yapıcam ben şimdi..?

Cvp:Kurulumdaki 3. aşama

'Prestashop Veri Tabanı Oluşturuluyor , Lütfen Kurulum İnstall Dosyasını Silin veya İsmini Değiştirin' Bu Hata Veritabanı hatasıdır. Veritabanın dolu olduğu için kurulumu yapamıyor. Veritabanın yedeğini al ve yada yeni bir veritabanı oluştur onun içine kur.

Saygılar..

yeni veritabanı oluşturdum öncekini sildim .. yine aynı aşamada bu seferde

Veri Tabanına Veri Girerken Hata Oluştu
'INSERT INTO `ps_cart_product` (`id_cart`, `id_product`, `id_product_attribute`, `quantity`) VALUES (1, 7, 23, 1)'
Field \'date_add\' doesn\'t have a default value(Hata: : 1364)

veriyor..

öncekini silmemeliydin..yedeği vardır inşallah..pm atıyorum msn ekle konuşalım

pm atamadım yani bulamadım :s neyse burdan veriyorum ebubekir_akyol@hotmail.com

bendede aynı problem var nasıl hallettin

Üst Alt