Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Macromedia Flash mx 2004 Editeriol TPL

earnperfect

Yeni Üye
iyi aksamlar arkadaslar
ben sımdı macromedıa flash mx2004 de flash bır dosya yaptım bunu www ıcıne attım ama www ıcındekı modules kısmında olan editeriol tpl dosyasında yazıları degıstırmem gerekıyor boyutalrı 560 - 390 gore ayarlıcam ama bu swish programlarında cıkıyordu bu programda nasıl yapabılırım

Cvp:Macromedia Flash mx 2004 Editeriol TPL

merhaba,

sorunuzdan anladığım kadarıyla, SWF dosyasını sitenize koymak istiyosunuz.
bunun için home featured text editör ile SWF dosyanızı ekleyebilir ve istediğiniz ölçüleri verebilirsiniz.

ben derdimi tam anlatamadım bastan alıyım
macromedia flash mx2004 ıle flash yaptım bunu localhost a nasıl atabılırım ve magazda gorunmesını saglayabılılrım ve boyutunu 590'a 360 olarak ayarlarım

flashı hazırlarken ilgili boyutları yazdınızmı?

evet normal gozuken 550x400 istedigim 590x360 tı ama 550 de olur sadece bundansonrakı ıslemlerde ne yapıcagımı bılmıyorum hazırladıgım klasorun ıcınde macronun duzenleme kutusu ve tıkladıgımızda acılan flas var bundan sonra ne yapmam gerekıyor

earnperfect yazan:
iyi aksamlar arkadaslar
ben sımdı macromedıa flash mx2004 de flash bır dosya yaptım bunu www ıcıne attım ama www ıcındekı modules kısmında olan editeriol tpl dosyasında yazıları degıstırmem gerekıyor boyutalrı 560 - 390 gore ayarlıcam ama bu swish programlarında cıkıyordu bu programda nasıl yapabılırım

Yapmış olduğunuz flash dosyasını eğer banner olarak kullanıcaksanız; [file name=flashlogo-e0c06854d656bf71f21899a9cc52946f.zip size=9374]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/flashlogo-e0c06854d656bf71f21899a9cc52946f.zip[/file]

Dosyayı indirip ilgili dizine açın
Kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="535" height="120">
  <param name="movie" value="img/logo.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="img/logo.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="200" height="100"></embed>
</object>
width="535" height="120"- width="200" height="100" kısımlarını flashınızın boyutuna göre duzenleyin. img/logo.swf yazan kısımı kendi oluşturmuş olduğunuz flash dosyayı adı ile değiştirip flash dosyanızı img klasorune kopyalayın.

(eğer sorunuz ana sayfadaki otomatik yüklenen Forum | Eklentiler | Online Destek | Temalar | Dökümanlar vs. bölümündeki yazılardan ibaret ise; Yönetim paneli-moduller Ana sayfa editoru-(konfigure) den duzenliyebiliriniz.(flash ekle bölümünden flash ekliyebilir veya html kaynak editoru nu tıklayarak açılan sayfaya yukarıdaki konuyu takip ederek gerekli bilgileri giriniz.)

slm
dosyayı ındırdım .
indirdigim dosyayı www ıcındekı dosyanın ıcınemı atıcam kod yazıları nerden cıkıyor yardımcı olabılırsenız sevınırm msn adresımde yazıyorum earnperfect@gmail.com

Sitenizin bulunduğun klasorun içine atıp ayıklama işlemini gerçekleştirin.ana dizindeki 'img' klasorunun içinde bulunan logoflash.html dosyasını metin editoru ile açıp gerekli duzenlemeleri yapın.

Açıklama için teşekkürler

arkadaslar kafam ıyıce karıstı yazdıklarınız olmuyor sımdı bnm yaptıgım flas dosya var ben bunun magaza ılk sayfasında yer alan sepet araba resmı var orda gozukmesını ıstıyorum bunun ıcın yapmam gereken nedır tesekkur ederım

Hostinginize kurmuş olduğunuz prestashopun yonetim paneline girdikten sonra modullere tıklayıp açılan sekmede (modullerden) Ana Sayfa editörü yanında yer alan > Konfigüre üzerine tıklayıp açılan pencerede Ana Sayfa editörü yazan yazının altında bulunan blok içerindeki Ön yazı
yazsının bulunduğu sırayı takip edin sondan 2.yi tılayıp flashınızı yükleyin.Veya alt sırada en sonda yazan html yi tıklayın.Daha açık anlatmak isterdim :)

Üst Alt