Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Magaza Sayfası Açılmıyor

Akreptr

Yeni Üye
Arkadaşlar kurulumu videoda belirtildiği şekilde tam ve eksiksiz bir şekilde yaptım ve yönetim paneline girebiliyorum ancak mağaza anasayfası boş bir sayfa olarak çıkıyor

yardımcı olursanız sevinirim

Cvp: Magaza Sayfası Açılmıyor

evet benim de aynı sorunum var.

kurulumdan sonra, config, admin, ve install klasörleri hariç orjinal arşivden ve ingilizce arşivden upload ederek deneyin. Bazı sunucularda bu tip hata doğduğunu duydum.

İyi günler

merhaba üstad, sen cevap vermeden önce tamamını silip yeniden yükledim. fakat aynı sorun devam ediyor. Cevapta yazıdığın gibi kurulum bittikten sonra ingilizce versiyonundan belirttiğin dosyalar dışındakileri yeniden gönderiyorum. Sorum şu olacaktı. Bildiğin üzere kurulum sırasında bazı dosyalara izinler vermek gerekiyor. Yeniden yüklediğim dosyalara yeniden izinler vermelimiyim yoksa yeterlimi eski verdiklerim? ikinci sorumda şu olacaktı daha önce yaptığım bir işlemde public_html dosyasına 777 izinlerini verdim yanlış mı yaptım ? nasıl Düzeltirim zira yapacağım düzeltme alt klasörlerde yaptığım değişikliklerin etkileneceğini düşünüyorum.

üstad ben o aşamalarıda yapmadım ama aynı sıkıntı devam ediyor. hangi versiyonu önerirsin sıkıntısız kulanabileceğim?

Yok hayır alt klasörler etkilenmez. Upload işleminden sonra, images ve diğer klasörlere ve alt klasörlerine yazma izinleri verelisin.

iyi günler

bazı sunucularda bu problem çıakarabiliyor v1.2.5 zaten kat kat yeterli ancak bu sürümüde isteyenler oldu o yüzden ekledik.

Saygılarımla

Cvp:Magaza Sayfası Açılmıyor

peki tam çözümü yokmu?

131,1 lkurdum tr ancak sıkıntı bendede var

1.3.1.1 versiyonunda türkce dilde sorunlar olabiliyor. Bende bu sorunu wMasterin belirttigi sekilde Türkce dil kodunu tc olarak degistirmek suretiyle sorunu astim. Yöntemi forumda mevcut. Forumda belirtildigi sekilde tüm tr dosyalari tc olarak degistiginiz takdirde sorun asiliyor.
Bilgilerinize

TEŞEKKÜRLER

Mrb

üstadım şu şekilde olacak dediginizi biraz acarmısınız ben sürekli bu sorunla cebelleşiyorum

forumda epey aradım ama sölediginiz konuyu bulamadım
link verebilirmisiniz

selametle

1.4.4.1 TR itibariyle sorun kalkmıştır siz hangi versiyonu deniyorsunuz?

Selam. admin, kadeshim bende de ayni sorun var. admin panele ahatlikla giriyor. hatda site.com/category.php?id_category=3
yazdikta bile giriyor gayet normal. ama index.php chalishmiyor. ben 1.4.4.1 turkce surumu kullaniyorum

hata mesaji boyle.

Not Found

The requested URL public_html/index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

index.php nin yazma iznini kontrol edin 755 olarak ayarlayın

.htaccess varsa htaccess.txt olarak düzeltip deneyin

Denedim abi ama yine de ayni sonuch

config/config.inc.php mevcutmu yazma iznini 644 yapıp deneyiniz

Üst Alt