Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kurulumu videoda belirtildiği şekilde tam ve eksiksiz bir şekilde yaptım ve yönetim paneline girebiliyorum ancak mağaza anasayfası boş bir sayfa olarak çıkıyor
kurulumdan sonra, config, admin, ve install klasörleri hariç orjinal arşivden ve ingilizce arşivden upload ederek deneyin. Bazı sunucularda bu tip hata doğduğunu duydum.
merhaba üstad, sen cevap vermeden önce tamamını silip yeniden yükledim. fakat aynı sorun devam ediyor. Cevapta yazıdığın gibi kurulum bittikten sonra ingilizce versiyonundan belirttiğin dosyalar dışındakileri yeniden gönderiyorum. Sorum şu olacaktı. Bildiğin üzere kurulum sırasında bazı dosyalara izinler vermek gerekiyor. Yeniden yüklediğim dosyalara yeniden izinler vermelimiyim yoksa yeterlimi eski verdiklerim? ikinci sorumda şu olacaktı daha önce yaptığım bir işlemde public_html dosyasına 777 izinlerini verdim yanlış mı yaptım ? nasıl Düzeltirim zira yapacağım düzeltme alt klasörlerde yaptığım değişikliklerin etkileneceğini düşünüyorum.
1.3.1.1 versiyonunda türkce dilde sorunlar olabiliyor. Bende bu sorunu wMasterin belirttigi sekilde Türkce dil kodunu tc olarak degistirmek suretiyle sorunu astim. Yöntemi forumda mevcut. Forumda belirtildigi sekilde tüm tr dosyalari tc olarak degistiginiz takdirde sorun asiliyor.
Bilgilerinize
Selam. admin, kadeshim bende de ayni sorun var. admin panele ahatlikla giriyor. hatda site.com/category.php?id_category=3
yazdikta bile giriyor gayet normal. ama index.php chalishmiyor. ben 1.4.4.1 turkce surumu kullaniyorum
hata mesaji boyle.
Not Found
The requested URL public_html/index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.